vineri, noiembrie 30, 2012

HTC, cadoul tau !

  Cu siguranta se intampla uneori  sa fim in pana de idei ,atunci cand vine vorba de cadouri speciale. Nu-i nimic, tuturor ni se intampla asa ceva .Tocmai din acest motiv m-am gandit sa va prezint HTC T528 One dual sim full active cu sistem de operare android 4.0.4 ice cream sabwich si dual procesor in apel . Adica, permite receptionare de apeluri sim1 atunci cand vorbiti pe sim2 si invers. Fain , nu ? Ia vezi aici  htc one su dual sim, poate nu-ti vine sa crezi, dar iti spun ca e un telefon original.Pachetul original al telefonului cuprinde telefon (cu slot microSIM), 1 acumulator(1600mah), cablu de date, incarcator, casti handsfree(toate cu holograma Htc).
Deci,  oferta acestui magazin online va ajuta sa luati o decizie in privinta cadoului pe care vreti sa-l daruiti de sarbatori. Un cadou este important , de aceea trebuie ales cu foarte multa atentie, in conditiile in care, persoana careia vreti sa-l oferiti, este foarte importanta pentru dumneavostra . De aceea si recomandarea mea, de azi .
 Existenta unei  modalitati de comanda -prin telefon la unul din numerele afisate pe site sau online la id: solomobiles , face mai usoara achizitionarea produsului-cadou.


Hai, s-aveti spor la cumparaturi si divertisment !