sâmbătă, decembrie 01, 2012

Ăsta imi place, este eco!

  Navigand pe internet am descoperit o reclama despre panouri radiante. Este un site de specialitate, care comercializeaza aceste produs senzational. Habar n-aveam eu, ce-i si cu panourile astea . Si, cum este firesc m-am apucat de citit, sa vad despre ce e vorba. Acum va spun si voua ce este aceasta minune! Deci, este vorba de  un sistem de incalzire usor de montat pe peretele camerei sau pe tavan, el  functionand pe baza de electricitate. Nu necesita nici un fel de aprobarii .Simplu, nu?
  Panourile radiante  nu au nevoie de lichide sau de abur sub presiune, deci riscul de incendiu est eliminat din start, nu polueaza.Si  am mai  inteles ca sunt benefice pentru anumite afectiuni cum ar fi astmul sau acele afectiuni reumatice severe, insa daca vreti sa le folositi pe termen lung, intrebati medicul despre consecintele iradierii cu raze infrarosii. Pentru ca da, au la baza tehnologia bazata pe radiatiile inflarosii, adica est identic cu razele Soarelui, mai simplu spus. Asta inseamna ca sunt eco!!  Sunt eficiente impotriva igrasiei (daca sunt montate pe pereti opusi sau in tavan), usuca aerul si il purifica de microbi, au o durata de viata de minim 10-15 ani si pot fi personalizate. Conductorul de caldura il constituie fibra de carbon. Panoul radiant Heat-x transforma energia electrica cu un randament de 97% in caldura.Asadar n-ai nevoie de tevi, calorifere, centrale sau alte accesorii costisitoare. 
Dar, ce va spun eu, mai bine dati click pe magaziunl Heat-x-, va documentati voi , va sfatuiti si cu specialisti de acolo, si treceti la treaba !Ca , deh…iaran nu-i ca vara  si o sa aveti ai nevoie de o sursa curata si usor de intretinut pentru incalzirea camerei.:)

Hai,spor la cumparaturi ! 

Niciun comentariu: