marți, februarie 11, 2014

Eu, Cora si Constanta

Neavand un magazin Cora, in orasul in care m-am nascut, am copilarit si inca mai locuiesc ma vad nevoit sa scriu despre vizitele pe care le-am facut la hipermarketul Cora din Constanta. De ce? Simplu ! Din dorinta de a intra in competitie cu ceilalti bloggeri de pe blogalinitiative. Si, sa nu uit! Nu mi-am propus sa castig nimic! Stiu, poate suna ciudat pentru unii, eu vrea doar sa acumulez expeienta si daca vine si vreun premiu, e bine primit!
Dar, sa revin : Dupa cum va sugereaza titlul: " Eu, Cora si Constanta" este vorba despre vizitele, unii le zic shoping, la Cora. De ce? Pentru ca merg des la Constanta, la nepotul meu care-i student si dupa ce plec de la el vizitez, adica imi fac cumparaturile din Cora. Timpul este cel care imi dicteaza acest program! Iar, curiozitatea ma determina sa navighez pe diferite site-uri, cum e si cel prezentat azi. Vinovatii sunt cei de la "Blogalinitiative"!:))... ei m-au convins sa-l accesez.

Ce avem noi pe acest site? Pai, la prima vedere incarcarea, dupa ce dai click, este foarte rapida. Componenta de social media este si ea prezenta. Adica, daca iti place poti sa te exprimi dand like pe Facebook, un foolow pe Twitter, pe Pinterest si pe Google+ sau subscribe pe YouTube. Fain! Esti la curent cu noutatile! Poti de asemenea, vizualiza cataloagele si paginile cu Povestile Cora, Punctul de beneficii, Cora Corporate, Ghidul Calitatii Cora si de ce nu, Cariere.
Ce ma surprins, placut pe mine, este acel desktop cu butoane destul de utile si widget-urile Curs Digital, Curs valutar via BNR, Vremea, Calendar si Notes!
In incheiere va mai spun, ca la sfarsitul saptamanii, trebuie sa merg la Constanta si daca vreun angajat al magazinului a citit aceasta postare, sa-mi spuna !?:))
Hai, v-am pupat si va urez sa fiti cu minte nu cuminti! Stiti, cine a rostit aceste vorbe?