miercuri, aprilie 17, 2013

Facem sau nu facem credit!

Facem sau nu facem credit de la o institutie financiara nebancara ? Subiectul asta l-am auzit dezbatut din ce in ce mai mult in ultima vreme, de oameni. Un subiect extrem de controversat. Fiecare are o parere mai buna sau mai putin buna despre aceste credite. Ideea este aceea ca in ultima vreme s-a capatat o anumita reticienta in ceea ce privesc creditele de nevoi personale, si, asta se datoreaza in primul rand situatiei financiar precare pe care o traverseaza tara noastra. Oamenilor le este teama sa semai inhate la un credit
Hai sa luam un exemplu, sa zicem ca ai brusc nevoie de televizor, dar nu ai bani sa-l iei pe loc pentru ca salariul lunar e la fel de mare cat pretul televizorului. Ce faci atunci? Ți s-a stricat televizorul si nu ai cum sa stai asa pana strangi bani din salariul lunar. Nu poti sta fara televizor, asta e clar! Si tocmai din motivul asta, ar trebuie sa găsesti o cale, o solutie. Ok! Zic sa aruncam un ochi pe aceast site, al celor de la Provident. Ne informam si luam o decizie si la final poate castigam si ceva!
Asadar, ele, creditele te pot scoate din situatii de criza, ca nu toti avem vreo ruda bogata la care sa apelam atunci cand in viata de zi cu zi apare o situatie neprevazuta!
Recomanda creditele ifn de la Provident si castigi 70 RON. Provident, o institutie financiara nebancara  care iti aduce banii la domiciliu in 48 h.Niciun comentariu: