miercuri, noiembrie 30, 2016

Filmele din online

Nu am facut niciodata un top al actorilor mei preferati. Ca orice iubitor de film, am si eu actori mei preferati. Din Romania, actorul meu preferat este Florin Piersic, dar despre el am sa vorbesc intr-un alt articol. Acum, am sa ma refer la Adam Sandler, actorul meu preferat. Cred ca i-am vazut toate filmele sau asa imi place mie sa cred. Daca nu stiati va spun eu, Adam este un actor de comedie. Gesturile, mimica, limbajul, il fac sa fie unul din cei mai buni actori de comedie, asta in opinia mea. Bine, o sa-mi spuneti ca sunt alti si mai buni: Jim Carrey, Eddie Murphy, etc... si, fireste ca nu am sa va contrazic. Fiecare cu ce-i place!!

Iarna aceasta am vazut multe filme de comedie, in mare parte fiind cele cu actorul meu preferat Adam, altele cu actori anonimi ale caror nume nici nu am putut sa le retin. Iarna, eu am mai mult timp liber si de aceea pot viziona mai multe filme., dar sa stiti ca filmele horror sunt pe ultimul loc, in topul genurilor mele de filme preferate, adica nu ma uit la asa ceva, mai bine ma uit la un documentar istoric:)
Imi place sa merg la cinema, dar cum timpul este un factor atat de important in viata de zi cu zi, ma consolez cu vizionarea de filme online traduse, este mai comod si ieftin!:)
Iata si cateva filme care mie mi-au placut si vi le recomand, cu multa placere si voua: That's my boy, Anger Management, Grow Ups, Big Daddy...si va atasez videoclipul cu un moment clasic al lui Adam Sandler.
          
In concluzie, datorita lui, Adam Sandler, pot sa afirm ca filmele de comedie sunt, pentru mine, la egalitate cu filmele de actiune, in topul genurilor mele preferate de film...
Va doresc vizionare placuta si multe salutari din blogosfera romaneasca!
Niciun comentariu: