luni, aprilie 22, 2013

Hotel in Bucuresti!

Daca ajungeti in Bucuresti si trebuie sa ramaneti o noapte sau mai multe nopti aveti desigur nevoie sa va cazati la un hotel. Dar inainte de a rezerva o camera de hotel sunt o multime de factori pe care trebuie sa ii tineti minte atunci cand faceti rezervare. Sunt foarte multe hoteluri din care puteti alege si, fireste nu cautati cel mai bun pret, ci si cea mai buna camera. Ei bine ati putea crede ca la un hotel 4 stele Bucuresti, sederea dumneavoastra ar fi una scumpa! Dar, daca faceti o rezervare dinainte sau pentru weekend este chiar mai ieftina decat va inchipuiti.De ce? De obicei hotelurile de afaceri sunt pline in timpul saptamanii, pentru ca atunci au loc mai multe intalnirii.
Mai sunt o multime de factori pe care trebuie sa-i tineti minte cand rezervati o camera la hotel, si acestia sunt: serviciile, locatia hotelului, curatenia...Este normal sa va doriti o camera de hotel bine intretinuta, deoarece ar fi neplacut ca in timpul sederi dumneavoastra sa va imbolnaviti. Deci, trebuie sa evitati asa ceva, iar curatenia si igiena trebuie sa fie prioritara.
Dar, in final oricate sfaturi v-as da eu, dumneavoastra va trebui sa luati o decizie si pe baza pretului. Cazarea va trebuie sa se incadreze in bugetul pe care il aveti la dispozitie, pentru ca n-ar fi bine sa cheltuiti o avere pentru cateva zile petrecute in capitala noastra draga. Sunt o multime de hoteluri, care s-ar putea sa fie apropiate de bugetul dumneavoastra si sa aiba servicii de calitate...
V-am atasat un mic videoclip cu un exemplu de Hotel, primitor si foarte apreciat de clienti care i-au trecut pragul :




Si va dau si un pont: pretul in cazul rezervari online poate fi mai mic




2 comentarii:

ildikutza59 spunea...

eu am fost in acest hotel si da e unul de top!

Anonim spunea...

Teo Trandafir si-a facut blog. Scrie intr-un mare fel. Cei care stiu sa citeasca au o sansa. Cei care si inteleg ce citesc au mai multe.

http://teotrandafir.com/