joi, aprilie 18, 2013

Infiintarea firmei tale.

 Astazi m-am gandit sa scriu un articol despre cum poti sa iti realizezi o firma sau mai bine spus despre pasii pe care trebuie sa-i parcurgi pentru propria firma. A construi propria firma este unul din cei mai importanti pasi pe care ii poti face pentru o cariera ca viitor om de afaceri de succes.
O firma, o afacere inseamna independenta ta fata de sefi, si mai inseamna sansa unei dezvoltari mai rapide a ta, fireste! 
Ca sa-ti inregistrezi o firma trebuie sa ii alegi numele , domeniul in care isi va desfasura activitatea, o emblema, sa depui un capital social la o banca, etc...
Emblema firmei trebuie sa fie originala si dupa ce ai inregistrat firma trebuie sa mergi la Registrul Comertului. In momentul in care emblema a fost inregistrata la Registrul Comertului o poti utiliza pentru orice tip de suport. Fie ca este vorba de afise sau tarife, note de comanda, materiale de promovare distribuite pe diverse tipuri de canale, facturi etc.

Pentru aceasta procedura de inregistrare la Registrul Comertului trebuie sa completezi un dosar cu mai multe acte printre care trebuie mentionate cererea tip prin care se verifica pentru emblema ta rezervarea la Registru, in trei exemple originale. De asemenea mai trebuie sa existe macheta emblemei. La fel de importanta este dovada achitari catre Registrul Comertului , a taxei pentru inregistrarea emblemei. Restul de materiale necesare pentru completarea dosarului vor fi aflate in momentul in care vei demara procesul de inregistrare. 
Sunt cam multi pasi de urmat si, de aceea exista acum firme specializat care ofera servicii pentru infiintare firma.Asa scapi de cozile de la giseele Registrului Comertului, de formularele stufoase, de drumul la banca pentru depunerea capitalului social, de costurile si asteptatul pe la Notariat...E mai simplu sa apelezi la aceste firme specializate care intr-un timp record iti rezolva problemele legate de infiintarea firmei tale.
Tie nu-ti mai ramane decat sa te apuci de treaba, adica de afacere...






Niciun comentariu: