joi, mai 23, 2013

Cezar Oatu si Eurovision

Subiectul acesta, referitor la Eurovision si participarea reprezentantului tarii noastre l-am mai dezbatut aici,dar acum vreau sa zic si eu cateva cuvinte despre "Rochia lui Oatu". Titlul nu imi apartine, asa i-a fost dat de presa din Romania.
Artistul a socat prin costumatia sa : o pelerina neagra cu pietre pretioase. Stiti, ca doar ati vazut si voi!
"Rochia lui Oatu", asa cum a fost descrisa costumatia de presa de specialitate de la noi, a starnit un val de critici. Dupa parerea mea aceasta strategie, de a soca, a fost una gresita. vinovati, ar fi cei din TVR, pentru alegerea facuta. Dat favorit de unele publicatii de afra, criticat de altele, una peste alta pana la urma, important este ca s-a vorbit si scris foarte mult despre Cezar Oatu si Romania.
Locul 13 este unul la mijlocul clasamentului din finala. Sunt voci care sustin ca votul nu ar fi fost unul curat! (vezi votul dat de Moldova- 10 puncte, iar reprezentantii acestei tarii sustin ca au acordat lui Cezar 12 puncte...vezi Italia si Spania). Din pacate ar trebui sa fie un concurs muzical, dar este mai degraba un concurs ce sa bazeaza pe votul geopolitic., iar Romania nu este bine vazuta in acest context.

2 comentarii:

immortale spunea...

sincer nu cred ca e o melodie cu care sa poti castiga, iar despre costumatie ce sa zic...proasta inspiratie!

ildikutza59 spunea...

...cica melodia castigatoarei ar fi un plagiat, incurcate sunt caile muzicale...