marți, mai 21, 2013

Din Liga lu'Mitica

George Copos, patronul clubului Rapid, club care nu a primit licenta pentru Liga 1, a declarat ca cele 5.500.000 de actiuni pe care le detine vor fi date suporterilor. Intr-o prima declaratie acesta dorea 2 lei/ actiuni, dupa a revenit si a declarat ca le va da gratis. Cine sa-l mai creada?
Condamnarea lui Gigi Becali a fost stirea care a invadat toate posturile TV, ziarele si blogurile. Eu, nu voi comenta, ca asa vrea muschi mei, sa nu ma bucur de rau altuia si sa nu dau in cel care este cazut la pamant. Despre caracterul infect al trepadusilor astia care se frecau ieri pe la toate posturile de stiri dandu-si cu parerea sau comentau pe site-uri, nu stiu ca nu au scoala aia de acasa, de 6 ani .
dar, sa revin...Din luna iulie Reghecampf va avea un salariu de 300.000 de euro pe an. Negocierea cu Becali s-a incheiat cu un contract pentru antrenorul Stelei pana in 2015.
Ultimul meci al Stelei de pe Arena Nationala poate dobori recordul de pe Arena Nationala. In conditiile condamnari lui Becali, nu pot sa prevad care va fi rectia suporterilor....

Niciun comentariu: