miercuri, mai 08, 2013

Esti in cautare de spatiu?

Mica ta afacere fie ca-i un depozit alimentar sau un spatiu pentru prelucrarea produselor alimentare, nu are importanta, a inregistrat o crestere si cum este normal, acum vrei sa investesti pentru ati spori profitul. Sigur, ai acum o problema, esti pus in situatia de a cauta un spatiu pe care sa-l inchiriezi. Dar, acesta trebuie sa se potriveasca nevoilor tale! Si unde cauti acele spatii de depozitare in Romania ? Fireste pe internet, este cel mai simplu, in opinia mea!
In ultima perioada spatiile ce pot fi inchiriate sunt tot mai cautate, semn ca economia romaneasca da semne de revinere. Deci, automat concurenta in acesta zona a inchirierilor va creste si ea. Dar, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai in vedere, atunci cand inchiriezi, facilitatile pe care le ofera cel care detine spatii si doreste sa le inchirieze. Ma refer la apa, gaze, canalizare, electricitate, drum de acces, etc...
Spre exemplu: cei de la Valad.ro inchiriaza in Domnesti Business Park, spatii de depozitare cu suprafete intre 200 si 2000 mp. Spatiile aceste sunt situate in vecinatate intersectiei Soselei de Centura cu Prelungirea Ghencea. Spatiile din Domnesti pot fi inchiriate imediat.
Diferenta este ca fata de ceea ce este acum pe aceasta piata, pe langa spatiile pe care le ofera beneficiezi si de alte servicii cuprinse intr-o taxa numita taxa de Servicii si care iti asigura mentenanta echipamentelor, securitatea si curatenia locului, iar pentru iarna, dezapezirea spatiilor...
Parerea mea ca in ziua de azi e mai dificil pentru tineri sa-si gaseasca un job si de aceea cred eu, ca o mica afacere, pe care s-o dezvolti in timp ar fi mai utila. O afacere bine gestionta iti va aduce un venit mai mare in timp si nu vei mai avea teama ca poate intr-o zi vei ramane fara job...Voi, ce spuneti? Sa nu-mi spuneti ca nu aveti bani. Exista un program pentru tinerii antreprenori! Poti incepe afacerea inchiriind spatiul necesar productiei, poti lua utilajele in lesing, deoarece costurile sunt mai mici! Deci, idei si vointa sa fie ca bani se mai gasesc!!:)
PS.Am adus in acest articol in discutie si tinerii antreprenori pentru ca eu consider ca este un moment prielnic pentru a incepe o afacere! Poate ma insel, dar asa simt!








4 comentarii:

copilulinoras spunea...

Frumoasa ideea!:) De-ar fi taxele si impozitele mai mici!!!

ildikutza59 spunea...

Felicitari pentru campanie!!!
Respect mult pentru toti acesti invingatori, cei care au curajul sa mai9 investeasca!!

alexmihai spunea...

Sa mai zica cineva ca in Romania nu sunt oameni faini, care mai si construiesc cate ceva!

albertflorentin spunea...

@ alexmihai: asa-i!