joi, septembrie 11, 2014

Accesorii in bucatarie!

Mie imi place sa umblu mult prin magazine si sa ma uit. In special prin magazinele de electronice si electrocasnice. Merg des prin mall-uri (si la vizionari de filme, dar nu numai) si p-acolo sigur exista astfel de magazine. Merg sa-mi arunc si eu un ochi, sa vad ce a mai aparut, sa ma mai uit la preturi.
Ok, sunt mai interesat de monitoare, laptop-uri, camere si alte alea. Electrocasnicele nu sunt pe lista mea, dar recunosc ca arunc o privire si p-acolo. Nu stiu cat de rentabil mai este sa cumperi dintr-un magazin clasic, dar mie-mi place sa vad produsele. Daca maine ma decid sa cumpar un laptop primul lucru pe care-l voi face este sa merg intr-un magazin clasic, sa-l vad, sa-l simt, sa-l butonez si abia apoi il voi cumpara. Sunt mai conservator, stiu. Dar asta-s eu.

Acum ceva ani am fost uimit sa vad ca in magazine se gasesc rasnita kitchenaid. Am fost mirat pentru ca aveam impresia ca alea sunt dedicate exclusiv magazinelor. In fond, ce ai putea sa faci acasa cu asa ceva?
Surpriza: la unele case prinde al dracului de bine. La cele cu bucatrii moderne iti prinde al dracului de bine asa ceva. Nu m-am mirat deci cand am aflat ca exista un magazin online ce comercializeaza asa ceva, accesorii bucatarie Ar prinde bine in casa o oala, o carafa, o cana inox, un cutit de feliat ...chestii din astea. Iar la chestiile scumpe brandul conteaza al dracului de mult. N-as risca sa dau foarte multi bani pe un produs despre care nu stiu nimic. Si la care nu am garantia calitatii.
Ok, cred ca aceste magazine, pe langa clientii principali, buticurile si carciumile au si clienti mai acatari, restaurantele de lux, dar si persoane fizice.
Din blogosfera romaneasca, o zi minunata s-aveti!

Un comentariu:

Anonim spunea...

The original practical use of dungarees by workman or labourers
who found then both comfortable, easy to move around in and satisfying in terms
of store options for tools is still appreciated today. Then explain to her
that men really do prefer to figure things out on their own, and the best thing she
can do for you is to let you do it on your own. Start by going
through your magazines and compiling all the pictures that you can find that are relevant to your
goal.

Here is my blog post ... dragon city hack