vineri, septembrie 20, 2013

Apa trebuie tratata

Cu toate ca vara a trecut atat de repede, in opinia mea zic ca nu ar strica, pentru aceia care sunt mai norocosi si detin o casa cu curte casa , si nu orice fel de curte. E vorba de aceia care se bucura de un spatiu generos si isi pot implini un vis...Pentru iubitori de natura, de apa, de soare a avea o piscina in curtea casei cred ca e o binecuvantare.

Cred ca la un moment dat cu totii visam sa avem o casa cu curte a noastra, cu o gradina plina cu flori, cu pomi plantati de nio si familie cu o cusca si un caine si-o piscin. Desigur, eu as amplasa-o in spatele casei. Asa sa fie ferita de ochii si barfa curiosilor...Stiti si voi cum sunt multi din conationali nostri. Eu, unul mi-am pus asa in gand realizarea unei case noi(cea in care locuiesc acum e veche, dar renovata si curtea e foarte mica) si bineinteles cu o piscina.. Orice om care are un venit decent poate realiza in curtea lui o mica piscina. Acum, zic eu nu mai e un lux, dupa ce am vazut site-ul Acci-Piscine.ro...zic asta ! Preturile sunt destul de accesibile si ma repet, in conditiile unui venit decent.
Cu siguranta si voi ca si mine va veti intreba cine sunt cei de la Acci-piscine.ro, un magazin online specializat, care pe langa realizarea acestor piscine se mai ocupa si de tratarea apei.
deci bine echipa Acci-psiscine este alcatuita din tineri cu multă putere, cu chef de munca, deschisi noilor provocari Motto-ul lor este: „Calitate mai presus de toate.”
Va intrebati, de ce sai alegeti pe cei de la Acci-piscine? Pentru ca visul vostru sa devina realitate. Piscina este o parte destul de importanta. Dimensiunea, culoarea, forma lumina sau chiar scara sunt elemente care te pot face unic. Sunt, de asemenea: pătrate, dreptunghiulare, rotunde sau ovale.
Tot de aici poti primi consultanta in vederea realizari ei, dar si in privinta tratari apei, cu care o vei umple!

Acci-Piscine ofer diferite tipuri de piscine:

"-piscine clasice din beton: durabilitate mare, forme și dimensiuni nelimitate, diferite tipuri de finisaje; Cele din beton pot fi clasice cu skimmer sau piscine cu luciu de apă cu canal perimetral sau overflow.
piscine din panouri metalice: instalare rapidă, forme diverse, accesorii multiple, finisaj linear PVC;
piscine realizate din cofraje de polistiren: economice, ecologice, durabile, instalare rapidă, finisaj PVC."


Dar stiti ce e important? Acci-piscine ofera si diferite solutii pentru tratarea apei. Eficiente, necesare si de care trebuie sa ti seama. Nu vrei ca la vara cand prietenii sau rudele vor veni la tine in vizita si iti vor"proba" piscina sa ia vreo boala!
De aceea cred ca solutiile celor de la Acci-Piscine trebuiesc utilizate periodic, dupa recomandarea specialistilor.
1.Clor rapid granule
2.Clorinator plutitor Shark. Acesta permite dozarea cu usurinta a chimicalelor in piscina deoarece are o forma ergonomica!
3Antialge-algicid cu limpezire
Mai multe produse si detalii gasiti pe site-ul celor de la Acci-Piscine!
Din blogosfera romaneasca va doresc tuturor cititorilor mei casa cu piscina!



Niciun comentariu: