luni, septembrie 23, 2013

Noul gadget

Ion Duo Deck are un minicasetofon și un pick-up care te ajuta sa transformi înregistrarile de pe casete audio in mp3. Sistemul de inregistrare nu este foarte complex. Se conecteaza printr-un cablu USB la computer, iar prin intermediul unui soft care se afla în pachet puteți face transferurile. Trebuie precizat faptul că înregistrările sunt făcute în timp real. Pretul aparatului e de 600 de lei.   

Pentru a edita melodiile puteți folosi câteva softuri de editare gratuite. Audacity este unul dintre cele mai populare softuri open-source de editare audio. Functioneaza pe toate sistemele de operare.Te ajuta sa faci înregistrari live, poti importa si, im acelasi timp se pot edita fisiere mp3, wav, aiff, sau ogg. Are o sumedenie de efecte si poate, de exemplu, sa elimine zgomotul de fond. 
De asemenea, MP3 Cutter poate fi perfect pentru cei care nu vor decât sa taie melodiile preferate sau au nevoie de bucati din fisierele audio de tip mp3, wav sau ogg. E foarte simplu de folosit si, la fel ca si celelalte, e gratuit.

Sursa:ro.stiri.yahoo.com

Niciun comentariu: