miercuri, octombrie 30, 2013

Asa ceva...CASCADORII RISULUI :))


1.“Buna ziua domnu’ Rami, mama s-a descurcat. Se imprumută la o colegă. Ea este în Katani acum, eu sunt singur acasă şi nu mai am bani nici de mâncare şi ţigări, eu pe dumneavoastră vă consider ca un tată, vă roagă mama să-mi daţi şi mie nişte bani până joia viitoare când vine, vă rog din suflet să mă ajutaţi şi pe mine, eu aş putea să ne vedem, dacă se poate astăzi sau mâine.
Vă rog din suflet, ajutaţi-mă şi pe mine, nu mă lăsaţi. Aştept un răspuns de la dumneavoastră cât se poate de repede. Cu stimă şi respect, domnu’ Rami”, este unul din mesajele de tip SMS timise de fiul procurorului Angela Nicolae lui Rami Ghaziri, unul dintre oamenii de afaceri care ar fi făcut parte din reţeaua evazionistă, potrivit interceptărilor din dosarul de evaziune de peste 50 de milioane de euro.

2.“Bună seara, domnu Rami. Sunt cu mama lângă mine şi vă întreabă mâine când mia-ţi spune să vin la dvs să vb ma întrebat şi că vă roagă să o ajutaţi şi pe ea cu ce ia-ţi promis să plătească şi ea cele 2 rate la bancă adică 50.000 de milioane vechi”, este un alt mesaj trimis omului de afaceri.

3 comentarii:

andrei zamfirescu spunea...

de fapt este asa ..decodat..Bai bulangiule..vezi ca avem nevoie de lovele..!! Mi-e foame asa ca baga mana la vast si frige-mi niste lovele pana nu afla mama ca am murit de foame..ca orice mama..e mama ..pana ii moare puiu da foame..Baga repede cascavalul..cel tarziu poimaine..ca oricum iau pe datorie in contu" tau!!

albertflorentin spunea...

cam asa ceva:)

Anonim spunea...

ma-sa stie??