miercuri, octombrie 16, 2013

Comertul din online

Am vorbit scris foarte multe articole despre cumparaturile online, despre drepturi, obligatii si campanii de informare, despre rezolvarea disputelor comerciale din online si despre cat de important este sa ne cunoastem drepturile.

Daca si voi aveti lucruri de spus despre toate acestea si multe altele din sfera comertului online, va anunt ca este in desfasurare o dezbatere... online, cum altfel:



2 comentarii:

Ionutz Bodea spunea...

Cum este posibil asa ceva? Cum este posibil ca CNA-ul sa intervina in politica privata a unei firme si in contractele comerciale privind drepturile de publicitate? Asa ceva nu s-a mai intamplat si este fara precedent in Romania. Vreau sa vad reactia transanta si DE INDATA a Partidului National Liberal. Indiferent care este opinia unuia sau a altuia, este un precedent grav sa opresti de la difuzare niste reclama pentru care respectiva firma a cumparat spatiu publicitar. PNL-ul sa nu se dezica de la principiile libertatii de exprimare si mai ales sa condamne aceasta interventie in sfera comerciala, privata a unei intitutii ilegitime si represive. Cenzura aceasta este inacceptabila!

http://www.realitatea.net/cna-interzice-reclamele-pentru-exploatarea-rosia-montana_1293427.html?utm_source=BreakingNews-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb

Anonim spunea...

Ar mai fi circa 60 de ore.

We’re waiting… ce geaca de piele Christophe Terzian am vazut pe net… :)