luni, octombrie 14, 2013

Ponta si asfaltul!

Primul ministru Victor Ponta, a declarat, ca anul viitor va trebui asfaltat ultimul drum naional de pământ din România, respectiv DN 24 C Rădăuţi Prut-Manoleasa. Seful Executivului consiera ca este "ruşinoasă" această situaţie, transmite MEDIAFAX.

Victor Ponta a fost informat ca costurile pentru asfaltarea acestui drum se ridica la sase milioane de euro, el facand remarca ca pretul este cat "pentru un kilometru de autostradă."
"La anul trebuie să punem banii pentru asfalt", a spus premierul, care a subliniat că este ruşinos că România mai are drumuri naţionale de pământ.
"Trebuie să facem ca în România să nu mai fie nici un drum naţional de pământ. Acesta e ultimul şi cred că e ruşinos pentru România să aibă drum naţional de pământ", a spus Ponta.

Eu, am ras cand am citit aceasta informatie. De ce? Simplu, anul viitor sunt alegerile europarlamentare si sunt orase in care strazile sunt in continuare de pamant...iar pe primari nu-i intereseaza decat in apropierea alegerilor ...nu rezolvarea(adfaltarea) ci promisiunea ca se va rezolva...


Un comentariu:

Anonim spunea...

E ceva normal pentru cel mai cinstit guvern, asha stiu ei sa administreze tara. Si e un semnal clar catre orice investitor serios sa-si puna pofta-n cu