vineri, februarie 28, 2014

Flori de 8 martie

Voi, de unde va cumparati florile, pe care mai apoi, le daruiti persoanelor dragi din viata voastra?
Hai, ca v-am luat asa pe nepregatite si direct!:)
Sincer, chair m-ar interesa parerea voastra despre magazinele din online, de flori, fireste. Si, stiti de ce? Pai, uite ca va spui eu! Am gasit de curand, in navigarile mele pe net, un site, care de fapt este o florarie online si am facut o comanda la ei, pentru: flori 1 Martie

Asadar, as vrea sa stiu daca voi ati apelat vreodata la magazinele online de flori. Este imposibil ca macar unul din cititori mei, sa nu fi daruit vreodata flori prin intermediul unui site (magazin online).

Buchetul pe care eu l-am ales, de pe site, pentru al trimite unei persoane dragi mie, este cel atasat articolului. Are si un nume: Buchet de frezii multicolore, ca sa citez exact:)

Hai, ca-s faine si aceste: buchete de 8 martie  Nu? Daca imi plac mie, sigur ca ii placea si persoanei careia ii e destinat...O sa va intrebati, in mod normal, de ce nu il daruiesc eu, personal?
E foarte simplu, din punctul meu de vedere. Persoana draga mie, locuieste intr-un alt oras, la o distanta destul de mare de orasul in care locuiesc, acum, eu! Asadar, deplasarea presupune, in primul rand timp si in al doilea rand un efort financiar considerabil, pentru mine! Si, atunci un buchet de flori prin intermediul unui magazin online care sa faca si livrarea, prin curier, la adresa indicata de mine, este mai mult decat util:)
Cred ca acum, ati inteles si de ce cautam pe net un magazin online de flori:) si, nu ma veti sfatui sa cumpar din piata, flori!
Despre site-ul gasit de mine, la prima vedere si la prima comanda, pot spune ca arata destul de bine, dar am un sfat. Si il zic: daca tot isi desfasoara activitatea principala, adica preluarea de comenzi online, ar trebui sa mearga si pe solutia cea mai rapida: paypal, ca solutie de plata. Sunt multi, care ar apela la ei, daca ar avea si aceasta optiune, pe care altii o folosesc de ani de zile. Sunt sigur ca vanzarile vor creste. E o solutie la fel de sigura ca si plata cu un card bancar clasic, poate mult mai sigura.
Ce sa-i faci eu is fanul cumparaturilor din online si nu pot sa nu semnalez micile omisiuni, care pot da confort clientului si o cifra de afaceri mai mare comerciantului...si sfatul asta e gratuit:)
Acum, in incheiere va rog, inca odata pe voi, sa raspundeti solicitari mele! Intelegeti si de ce!!:)...si, va invit sa aruncati un ochi si la aceste: buchete pentru mirese de la Floridelux.ro

Din blogosfera romaneasca va doresc o primavara calda si plina de speranta!

4 comentarii:

andreea spunea...

vai, dar ce frumoase sunt!

bazarul lui albert spunea...

ce faine sunt!

Anonim spunea...

cu asa flori succesul e garantat indiferent de scopul urmarit

lichiresti spunea...

@ omulvaly: asata-i pana la urma scopul:)