marți, februarie 11, 2014

Hosting: Gazduire.ro

Nu v-am spus, dar va anunt acum ca in luna august mi-am trecut un blog pe domeniu propriu: (undoiblog.net) este noua adresa. Bine l-am transferat ca il aveam de mult.

Acum, cautarile mele pe internet, au devenit asa un fel de hobby, da nu-i rau zic ca am mai adaugat o pasiune pe langa cele pe care le aveam: ciclism si pescuit. Dar, sa revin la tema de zi. Asa cum spuneam in august am transferat blogul respectiv. Toate cele bune si frumoasae. Am platit suma respectiva pentru un an de zile, din contul paypal numele fiind acelasi nu prea am facut modificari.  Surpriza a inceput sa apara dupa trei zile. Cautam blogul si nu il gaseam. era cazuta platforma.


Norocul meu ca fiind o persoana destul de calm si optimist nu am intrat in panica . Mi-am zis asta e! Asa imi trebuie, daca inainte de a lua o decizie si de a plati, nu m-am informat suficient!

La cateva zile un amic, cu care ma mai consult din cand in cand, in ceea ce priveste mediul online si blogaritul, mi-a spus ca aceasta platforma: blog.com, are dese caderi…Bravo mie, mi-am zis in gand! Si, eu tocmai pe ei i-am nimerit! De ce nu mi-ai spus? A fost intrebarea mea!

In cautarile mele pentru un domeniu nou am descoperit site-ul gazduire.ro. Daca exista printre cititorii mei sau cititoarele mele vreun posesor de blog pe acest domeniu va rog sa ma contactati printr-un mic comentariu…vreau sa stiu daca ati avut probleme!

As vrea sa-mi gasesc o noua gazduire. Pe site-ul al carui link vi l-am pus am intrat si am vazut cateva oferte tentante. M-as baga, dar nu stiu exact acum sa-l tranfer pe cel de care v-am spus sau sa incep unul nou. Problema mea este ca nu-s un profesionist in ale hostig-ului, trebuie sa apelez la amicul meu, sa-mi imbunatatesc cunostintele. El a crescut odata cu internetul, eu nu, dar ma adaptez rapid!

Pe deasupra alegerea aceasta mai are la baza si faptul ca aceasta gazduire e in limba romana, adica e un webhosting de al nostru. Pe  pagina lor am vazut ca se garanteaza o functionare a retelei de 99 la suta.

Mi-a facut cu ochiul aceasta oferta:V1, la 1.99 euro tarif pe luna!

Viteza procesorului  minim garantata este de2.6GHz

Dispune de 1GB RAM

Spatiul de stocare este de 10GB

Iar transferul lunar este nelimitat

Acum, cautarile mele pe internet, au devenit asa un fel de hobby, da nu-i rau zic ca am mai adaugat o pasiune pe langa cele pe care le aveam: ciclism si pescuit. Uite si-o idee pentru un site de nisa:)...dar uitandu-ma pe un blog gazduit de godaddy, mi-am dat seama ca nu stau bine cu engleza!

In ultima vreme am inteles eu de la amicul meu, specialist, de altfel ca aceste site-uri au avut o crestere de trafic si se poarta. Bine cele cu retetele culinare stiam si eu ca-s cele mai vizualizate;)

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti parte de un februarie mai calduroas!:)

Niciun comentariu: