joi, februarie 27, 2014

Mutari pe scena politica din Romania

Scena politica din Romania se pregateste in aceste momente de noi mutari.  Prima  mutare ar putea fi sustinerea domnului Calin Popescu Tariceanu ( fost prim-ministru intre anii 2005-2008) la functia de presedinte de catre ceea ce a mai ramas din USL. Voi, cum vedeti acest scenariu? Este posibil?
Unii analisti politici spun ca gestul de a sustine candidatura d-nul Calin Popescu Tariceanu la alegerile prezidentiale din toamna acestuia an, ar fi o lovitura de mare maestru data tradatorului Crin Antonescu si va intra in istoria Romaniei post decembriste ca un politician de mare valoare. D-nul Ponta sustine ca vrea sa fie in continuare prim ministru, si nu avem de ce sa nu-l credem, deci ar fi sanse mari sa se intample asta. 

Pe de alta parte D-nul Calin Popescu Tariceanu intruneste toate calitatile unui adevarat presedinte, diferit de ceea ce avem la aceasta ora ca si presedinte, vezi starea conflictula a lui Basescu si, ca un posibil presedinte pana saptamana trecuta al USL-ului, Crin Antonescu...ce nu difera cu nimic de actualul...
Trebuie sa recunos faptul ca si eu l-as vota cu drag, cu ambele maine pe d-nul Calin Popescu Tariceanu pe Crin Antonescu, niciodata!

Calin Popescu Tariceanu ar fi un castig pentru Romania atat din punct de vedere politic cat si in perspectiva reprezentarii tari noastre la nivel international. Este tipul de presedinte care ar putea realiza ceva. Este persoana care ar putea construi ce actualul a ditrus in ultimii ani: unirea romanilor in jurul unui proiect important pentru Romania! Si, anume aducerea Romaniei pe locul al saptelea, ca putere economica. OK! Daca va candida, noi (familia mea) il vom vota! Este nevoie de oameni cu educatia, cu modul de exprimare si experienta domnului Tariceanu in primul rand in aceasta functie! Ne-am saturat de conflicte, orgolii si exprimari jignitoare! Este un om care poate colabora cu premierul in interesul Romaniei si implicit in interesul meu si in interesul nostru comun!!!
Ramane acum de vazut cati dintre actuali liberali sunt cu adevarat liberali si il vor urma in demersul si proiectul sau pe d-nul Calin Popescu Tariceanu...



7 comentarii:

e-provincia spunea...

Da! Cred ca este cel mai nimerit la ora actuală. Este un politician care poate fi cel mai bun președinte ce l-ar avea Romania.

otwblog spunea...

Singurul pe care il voi vota! El este viitorul presedinte al Romaniei!

axasport spunea...

ii faci deja campanie lui Tariceanu si eu il votez!

florentin spunea...

Este o idee foarte buna,un politician respectat atit in tara cit si afara,decit un isteric si cu o diaree verbala idioata .Tariceanu un politician cu coloana vertebrala,il voi vota fara sa stau pe ginduri in cazul in care va candida sigur.Succes D-le Tariceanu.

Luminita spunea...

Doresc succes domnului Tariceanu si USL-ului in ciuda sa-i fac arogantului de Crin

amiralul spunea...

cred ca daca mai citesc un articol despre mascaricii astia o iau pe pereti in sus...,

freshblog spunea...

lta bafta in demersul sau