joi, februarie 13, 2014

Omul este iubitor de tehnologie!

Oamenii evolueaza repede. Mult prea repede! Uneori nu ai timp sa te bucuri bine de un produs, de vreo inventie a tehnologiei ca numai ce apare alta. Nu stiu cum cei mai tineri decat mine vad situatia, dar pentru mine, constat uneori ca lucrurile se misca cam repede. Atat de repede ca daca nu tin pasul, se zice ca am cam tras mata de coada. Inainte sa realizez ce se intampla cu mine, constat ca toti au modele de telefoane mai avansate, mai sofisticate, imprimante foto mai performante, laptop-uri de ultima generatie, tablete, pc-uri, boxe sau alte componente...

Ar fi o solutie, dar nu-i recomandabila, adica sa te transformi intr-un sihastru, doar stim cu totii ca omul este o fiinta sociabila.
Tocmai din motivul asta, am fost si mirat cand am vazut minunatiile astea de imprimante Samsung...
Deci, nu trebuie sa te chinui sa te intorci la origini, pentru ca ceilalti au mai urcat o treapta. Dar, ma intrebam, in urma cu ceva vreme, unde or fi disparut imprimantele alea sanatoase si foarte rezistente? Nu de alta, dar un tip, așa ca mine, apreciaza cu mult mai mult calitatea unui produs, chestii de-astea, clasice, decat gadget-urile actuale. A, nu se intelege ca le resping, dar imi ia mai mult timp, pentru a ma familiariza cu ele...
Ok, recunosc, au si gadget-urile astea calitatile lor si sunt potrivite pentru vremurile actuale. Tocmai de aceea consider ca nu fac rau la casa omului.
Prin anii 90 nu exista internet. Nu existau nici macar magazine clasice prea multe. Tin minte ca in orasul in care locuiesc, daca erau trei magazine de IT, mari si late, din care te puteai aproviziona. Cum s-ar zice, cumparai din magazin, ce gaseai. Oricum ce avea un magazin avea si celelalte doua magazine, oricum se luau dupa primul.
Azi, cu un simplu click ai o lista de multe magazine online si iti poti alege ce doresti din confortul casei tale.
Eheii, vremurile s-au schimbat si trebuie sa ne adaptam din mers!...

Niciun comentariu: