vineri, martie 07, 2014

Escrocheria „Mașina de cusut veche” se întoarce

Polițiștii din Suceva au avertizat faptul că în ultimele zile, în orasul Suceava, au apărut mai multe anunțuri de la așa-ziși „colecționari germani” care oferă între 20.0000 și 30.000 de euro pentru cumpărarea unor mașini vechi de cusut.
Potrivit jurnaliștilor de la monitorulsv.ro, anunțurile erau folosite de escroci într-o înșelătorie cu „tradiție” în România, care a făcut sute de victime.
„Pentru a nu cădea victime ale unor astfel de infracţiuni le recomandăm cetăţenilor să nu dea curs acestor solicitări, dorinţa de îmbogăţire putând produce prejudicii materiale importante”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pentru monitorulsv.ro.

Spre sfârșitul anului trecut, un sucevean a fost înșelat prin această metodă cu 5.000 de lei. Bărbatul avea o mașină de cusut veche, a sunat la numărul de telefon din anunț. Cei care l-au înșelat i-au cerut actele de proveniență, iar pentru că nu le avea, l-au îndrumat să sune către „un specialist de la Muzeul Național”.
Potrivit monitorulsv.ro, i-a plătit presupusului expert al Muzeului 650 de euro și un comision de 500 de euro prin transfer bancar. Totul s-a dovedit a fi in final o mare păcăleală.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Anɗ, it's one of the few kitcҺen purchases we haven't regretted.

The batter should be runny enough thɑt it will
ѕprеad on the griddle. Eѵer since, I use lemon, lime or orange,
whatever I have handy, although I think lemo works the best.


Also viѕit my web page :: griswolpd grtiddle sіze chart ()