duminică, martie 02, 2014

Eurovision 2014- Paula Seling si Ovi

Castigatorii etapei nationale a concursului Eurovision 2014 sunt Paula Seling si Ovi. Cei doi si melodia lor ne vor reprezenta in luna mai la Copenhaga, in Danemarca. Melodia se numeste: "Miracle" si-o puteti asculta si voi...Am atasat-o la sfarsitul postari.

Cei doi, Paula si Ovi, au fost preferati de juriul alcatuit pentru aceasta editie din: Madalin Voicu, Alexandra Cepraga, Nico, Bobby Stoica si Nancy Brande.

Cu toate ca publicul o votase ca preferata pe Vaida, care a interpretat melodia "One more time", juriul a decis ca melodia "Miracle" sa reprezinte Romamia la Eurovision...
Publicul a votat astfel: 7.509 pentru Vaida, iar la o distanta foarte mare pe locul doi in preferintele publicului cu 2.052 a fost Paula Seling si Ovi;


Paula Seling & Ovi s-au luptat in finala cu Bere Gratis, The dAdA, The Zuralia Orchestra, Vizi Imre, Anca Florescu, Silvia Dumitrescu, Renee Santana feat. Mike diamondz, Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Vaida si Marcel Craciunescu Sal.
Evenimentul a fost transmis in direct de TVR1, TVR HD si TVR online. Cu toata mediatizare de care s-a bucurat acest eveniment, audienta a fost un sub asteptari.
Sa fie un semn asta....ca romanii s-au saturtat de aranjamentele din lume muzicala si nu numai..
"Miracle", este compusă de Ovi impreuna cu Phililp Halloun si este produsa de o echipa din Norvegia. Piesa a fost scrisa special pentru ei, pentru a le permite sa-si puna in valoare atuurile. Cantecul este produs de Ovi si cei de la Beyond51.

Dupa ce in anul 2010, Paula Seling si Ovi s-au clasat pe locul al treilea la Eurovision cu "Paying with fire", la aceasta editie, ei spera cu "Miracle" sa dea lovitura.
"Ati pus o povara mare pe umerii nostri si sper sa nu va dezamagim", a spus Ovi. "Va multumim pentru astfel de momente si va promitem ca vom face tot ce ne sta in puteri sa va facem mandri", a adaugat Paula Seling.


Un comentariu:

freshblog spunea...

Mie unul mi-a placut!