luni, martie 24, 2014

Fonduri nerambursabile de până la 200.000 de euro

Firmele mici și mijlocii, aflate în orașele din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud Muntenia și Nord-Vest, pot obține fonduri europene nerambursabile de până la 200.000 de euro pentru proiectele lor, prin Programul “Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor”.

Depunerea cererilor de finanțare a început pe data de 20 martie și se desfășoară până pe 17 aprilie.

Valoarea totală a proiectului realizat de solicitanții de fonduri europene trebuie să fie cuprinsă între 100.000 lei și 3.000.000 lei.

Valoarea finanțării nerambursabile poate reprezenta 100% din totalul cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 200.000 euro sau 100.000 euro în cazul întreprinderilor din domeniul transportului rutier.


Această cerere de proiecte este organizată doar pentru regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud Muntenia și Nord-Vest.

Finantarea microîntreprinderilor are ca scop sprijinirea continuării procesului de restructurare și redresare economică a zonelor aflate în declin, în special a orașelor mici și mijlocii.

4 comentarii:

Anonim spunea...

ce bine ar fi daca lucrurile ar fi simple

florentin spunea...

fain, dar greu de luat

florentin spunea...

fain, dar greu de luat

Puiu Viorel spunea...

Sunt de parere ca multi ar trebui sa aplice pentru aceste fonduri, poate in acest fel sar creea mai multe locuri de munca si este pacat sa nu se profite de acest lucru, avand in vedere ca sunt disponibile fonduri atat de mari