duminică, martie 16, 2014

Philips lanseaza monitorul Miracast

Compania MMD, care a preluat Philips, a anunțat noul monitor Miracast, cu o diagonală de 23 de inci. Conectivitatea pe standard Miracast le permite utilizatorilor să afișeze wireless conținutul de pe alte dispositive Android și să se bucure de culori vibrante, o rezoluție de 1920x1080 și calitate full HD.
Tehnologia Miracast este activată pe display apăsând butonul de la baza monitorului. Este o tehnologie asemănătoare cu HDMI, dar cablurile sau conectorii nu mai sunt necesari. Când Miracast-ul este pornit şi un dispozitiv este recunoscut, totul – de la interfaţa generală până la aplicaţii şi video-uri – este duplicat la o calitate HD pe ecranul mare al monitorului.

Utilizatorii care nu dispun de dispozitive certificate Miracast au o alternativă: cu ajutorul tehnologiei MHL, aceştia îşi pot conectala monitor dispozitivele mobile printr-un cablu optional MHL şi apoi să urmărească video-uri HD cu sunet digital pe ecranul de 23 inci.

Display-ul LED IPS Miracast dispune de funcţii inteligente care oferă performanţă optimă indiferent de scenariu. Tehnologia Smart Image analizează conţinutul afişat pe ecran şi ajustează constrastul şi culorile în functie de acesta. Smart Kolor îmbunătăţeşte paleta culorilor pe ecran, iar Smart Constrast oferă detalii bogate.
Noul Philips 239C4QHWAB Miracast va fi disponibil în România din luna aprilie la un preţ recomandat de 1.199 Lei.

Un comentariu:

Anonim spunea...

fain