marți, martie 18, 2014

Romania te iubesc!

In aceasta postare nu e vorba de emisiunea celebrade la ProTv, Romania -Te iubesc!, ci de ceea ce a postat cunoscutul actor belgian, Jean Claude Van Damme, pe reteaua de socializare facebook, dupa ce a incheiat filmarile in Romania . Aflat saptamana trecuta pe meleagurile noastre, potrivit postului TV Antena Stars, actorul s-a distrat atât de bine in perioada petrecutala noi incat s- a decis sa investeasca intr-un club cu piscina de la marginea Bucurestiului. 
Conform unor surse indragitul actor s-a intalnit cu un prieten bun, afacerist libanez stabilit in România pentru a deveni asociat si a pune la punct toate detaliile legate de acesta afacere.
  "La ultima vizita facuta in Romania, Jean Claude Van Damme s-a aratat interesat sa investeasca in    renovarea acestei piscine din Nordul Capitalei detinuta de un om de afaceri libanez, bun prieten al      actorului. Lucrarile au inceput deja si urmeaza sa fie finalizate la jumatatea lui mai" a declarat Raluca Stirbet, corespondent PRO TV.
In luna mai actorul va reveni insotit de sotia sa si unul din cei trei copii, probabil pentru a inaugura locatia, care de altfel a intrat deja intr-un program sustinut de modernizare! Se doreste sa semene cu celebrele cluburi de la Ibiza!
   "La vara o sa arate totul superb. Van Damme a venit cu ideea sa se faca piscina in mozaic de perle. Va fi nisip adus din Grecia. Ideea e simpla: fiecare om care va veni aici sa se simta ca si cum e intr-o tara exotica. O data pe saptamana sau chiar de 2 ori vom aduce cantareti internationali sau DJ si oamenii vor ramane peste noapte si vor petrece pana dimineata", a declarat Gabriela Pavel, reprezentantul complexului.
Daca afacerile lui Van Damme se vor concretiza, cu siguranta fanii acestuia vor deveni clienţi fideli ai respectivului clubul de noapte.

Sursa: stirileProTV


Niciun comentariu: