sâmbătă, martie 29, 2014

Serena Williams: "Simona Halep are tot ce îi trebuie să câştige un titlu de Grand Slam"

Cea mai bună jucătoare de tenis a lumii a lăudat-o pe Simona Halep, locul 5 WTA, iar apoi s-a calificat în finală la Miami.

"Cred că Simona este o jucătoare foarte bună, cu un joc intens. Se concentrează foarte bine şi se dedică şi luptă pentru tot ce face. Când o auzi vorbind despre tenis, îţi dai seama cât de bine se simte pe teren şi cât de mult iubeşte să câştige. Cel mai important, îi place să muncească din greu pentru rezultate. Cred că Simona Halep are tot ce îi trebuie să câştige un titlu de Grand Slam", a spus americanca de pe locul 1 în ieraria mondială, citată de Digisport.

Simona Halep s-a retras de la Miami din cauza unei accidentări, la fel cum o făcuse şi la Dubai, însă a reuşit să câştige un trofeu major în acest an: la Doha.

Serena Williams (32 de ani) domină clar lumea tenisului feminin din ultimii ani. Anul trecut, ea s-a impus în 11 turnee, în timp ce Simona Halep s-a clasat pe locul doi în acest top, cu şase succese.

Aseară, la importantul turneu de la Miami, Serena nu i-a dat nicio şansă Mariei Şarapova în semifinale, învingând-o pe rusoaică în două seturi: 6-4, 6-3.

În ultimul act, americanca îşi va încrucişa racheta cu a doua jucătoare a lumii, chinezoaica Na Li, care s-a impus în primul turneu de Grand Slam al anului - Australian Open.

Williams este deţinătoarea trofeului la Miami şi este considerată mare favorită la victorie.

2 comentarii:

bazarul lui albert spunea...

un gest de far-play, asa vad eu declaratia aceasta!

e-provincia spunea...

si eu cred ca in urmatorii 5 ani Simona va fi in primele 3!