vineri, martie 21, 2014

Topul aplicatiilor pentru bugetul personal

Dezvoltatorii software au conceput o serie de aplicații cu ajutorul cărora bugetul personal poate fi gestionat prin intermediul telefonului mobil. Și asta fie că este vorba despre evidența sumelor cheltuite, plata facturilor lunare sau cumpărături.

Iată cinci dintre aplicațiile care vă pot ajuta să vă gestionați bugetul personal.

„My Wallets” este o aplicație prin intermediul căreia puteți contoriza cheltuielile și puteti sa le optimizați în funcție de veniturile lunare. Această aplicație generează diferite rapoarte, cu ajutorul cărora puteți analiza situația voastră financiară în orice moment.


Pentru a ține evidența cheltuielilor, pot fi utilizate și aplicațiile CashControl sau MoneyManager.
Acestea permit adăugarea, editarea și ștergerea cheltuielilor, veniturilor, transferurilor și facturilor, verificarea soldurilor și al bugetelor alocate, precum și vizualizarea istoricului complet de operațiuni realizate.

În cazul cumpărăturilor pe care le faceti din supermarket, puteți utiliza eMyShoppingList. Aceasta  permite crearea de liste de cumpărături în care să fie specificate inclusiv cantitățile necesare. În plus, listele pot fi partajate prin e-mail sau SMS.

Principalul avantaj al acestor aplicații este monitorizarea cheltuielilor și stabilirea unui buget de consum, accesibil oricând de pe smartphone-ul personl.

                „Există și aplicații dezvoltate special pentru utilizatorii din România, precum Gestiune bani si lei -10 Cents, care permite înregistrarea veniturilor și cheltuielilor periodice sau viitoare, în lei sau alte valute, și generarea de rapoarte zilnice, lunare sau anuale”, a afirmat Cosmin Șeclăman , reprezentant ThePhoneGeeks.

Sursa YahooNews

Un comentariu:

florentin spunea...

foarte interesant, numai de ar fi de ajutor!