duminică, aprilie 13, 2014

Cercurile

“Cercurile” sunt darul care vine de sus. Dar, când acest dar ajunge la noi, dorinţa de primire, care nu este echivalentă cu forma sa şi nu este capabilă să primească caracteristicile sale, este percepută de noi ca fiind ceva rău. Este ca atunci când mama te obligă să faci ceva ce nu vrei. Ea este bună pentru tine, dar pare că este ceva rău.

Rolul nostru este de a trece prin atât de multe “linii”, atâtea capilare din corpul nostru colectiv, că vom ajunge în fiecare celulă. Fiecare corp viu funcţionează la fel. Întreaga creaţie, mineral, vegetal şi animal există în armonie minunată și completă între “cercuri” şi “linii”. Avem nevoie doar să corectăm atitudinea unei persoane. Şi, această corecţie trebuie să înceapă de jos, din straturile inferioare. Noi vedem că schimbările au început deja de sus, va fi necesar ca guvernele să facă “cercuri”, pentru distribuirea de beneficii pentru toată lumea, precum securitatea socială şi aşa mai departe. Dar, toate acestea vin de sus, sub formă de “cercuri” – ca în lumile superioare, ca şi în lumea noastră. O naţiune corectată este aceea care organizează munca sa sub forma unui cerc în ceea ce priveşte oamenii.


Prin urmare, trebuie să începem educaţia integrală de la stratul cel mai de jos. În primul rând, pentru să suferă mai mult decât toată lumea şi, îmbunătăţirea stării lor nu este posibiliă decât prin Lumina care Reformează. Ei nu au nimic altceva pe ce să se bazeze şi noi putem să ajungem la ei. În plus, corecţia trebuie să fie de jos în sus, lipsurile şi dorinţele cele mai mici şi cele mai simple, care încep să se conecteze sub forma unui cerc. Atunci când sunt conectat cu un grup de zece, cu grupul meu, eu îl împlinesc cu asta. Grupul, care se transformă într-o unitate completă, un “1”, se ridică la un nivel superior, la un nou nivel calitativ şi începe să funcţioneze ca o linie în cercul care există la un nivel superior.

Noi ne ridicăm întotdeauna astfel. Un cerc care este construit în noi la un nivel inferior este echivalent cu o legătură directă la etapa următoare. Astfel ne ridicăm tot timpul, transformând linia în cerc. În momentul în care vom fi conectaţi la un cerc, vom atinge plenitudinea şi vom primi dăruirea, Lumina. Nu ne va lipsi nimic. Cum scrie Baal Hasulam în articolul “Ascunderea şi revelarea Creatorului”, o persoană vede prieteni care suferă de boli, de sărăcie şi, după corectare, vede dintr-o dată că ei toţi au succes, sănătate şi bogăţie. O astfel de schimbare are loc în momentul urcării la un nou nivel, o nouă stare. Noi nu înţelegem cum este posibil acest lucru, dar asta se va întâmpla. Nu există alt mijloc de corectare a lumii cu excepţia corectării percepţiei. Dăruirea infinită există în lume, trebuie doar să urcăm şi să vedem lumea întreagă de la un nivel superior. Nu încerca să faci un fel de modificare sau corectare în lume la nivelul tău, nu va fi util. Cu cât investeşti mai mult, cu atât vei avea mai mult de suferit şi de pierdut.

Niciun comentariu: