sâmbătă, aprilie 26, 2014

Gasiti locul vostru în gândul creatiei

Existăm într-un gând, gândul creaţiei şi facem parte dintr-un mare program care umple tot spaţiul şi intervine în întreaga realitate, superioară şi inferioară.

Realizarea acestui program, a găsi locul vostru în această lume şi capacitatea de a-l realiza independent, nu prin forţă ci, în loc de a fi o mică roată dinţată, să fiţi o parte ce participă în mod activ cu intenţie, realizare, acord, egalitate şi măreţie, acesta poate deveni scopul vieţii pentru fiecare dintre noi.

Atunci când ne conectăm la acest flux şi ne alăturăm fluxului comun al acestui program, care are un foarte mare număr de parametri, experimentăm eternitatea şi perfecţiunea, deoarece acest program este etern pentru toate lumile şi pentru toate realităţile şi conectează toate părţile creaţiei şi toate lumile la un loc.
Noi simţim armonia cu care toate părţile acestui program sunt guvernate şi, în acelaşi timp, guvernează. Simţim începutul şi sfârşitul creaţiei, de la început, procesul de dezvoltare şi realizarea sa sunt interconectate şi corespund minunat şi fiecare are libertate de alegere şi dreptul de a pune acest sistem în acţiune, de la început până la sfârşit, în mod independent.

Şi, cel mai surprinzător, este revelarea sistemului integral enorm, comun, care îndeplineşte toate acţiunile, de la început la final, fără să interfereze cu capacitatea noastră de a pune în acţiune şi de a fi stăpâni. Şi, atunci când omul se ridică la nivelul gândului creaţiei, el se conectează la Creator şi devine partenerul său: aceasta este ceea ce înseamnă a se uni cu Creatorul. Noi ne unim cu Creatorul în gândul creaţiei. Este scris: Cei drepţi sunt partenerii Creatorului, El creează şi distruge lumi, în timp ce ei corectează creatura.

Un comentariu:

Anonim spunea...

foarte frumos