luni, aprilie 07, 2014

Increderea si viata

INCREDEREA si VIATA - au in comun faptul ca sunt fragile . Eu as asemana increderea cu un castel de nisip , care s-a construit greu , fiecare strat inchegat de nisip , pus la acel castel , reprezinta cate o experienta de viata . La venirea unui val hai-hui, iscat asemeni unei furtuni intr-un pahar cu apa, te loveste cu putere drept in moalele capului, te trezeste dintr-o amorteala bolnavicioasa si observi, castelul tau , naruit, tarmul gol , iluzii .
Increderea se pierde foarte usor , intr-o clipa , ca si viata , e un sentiment destul de frustrant si ciudat in aceeasi masura , sa stii ca o poti avea intr-o zi , iar in ziua urmatoare sa nu mai existe .

Timpul are calitatea de vindeca , de a recladii , de a reda speranta in inima omului , de aceea trebuie sa avem INCREDERE in VIATA .
Incredere in cei de langa noi ?......experienta de viata ,....si cine stie...?.acordand , posibil sa primesti !.

Un comentariu:

bazarul lui albert spunea...

Cand esti trist sau suparat un prieten te face sa zambasti,cand plangi un prieten it sterge lacrimile,cand esti vesel un prieten se bucura alaturi de tine....un prieten este ca un inger fara aripi.....intr-un prieten iti poti gasi mereu un sprijin......alaturi de un prieten poti reusi orice....un prieten nu te va uita niciodata..weekend_placut !!!... tu stii ce mai face prietenul tau ?