sâmbătă, aprilie 19, 2014

Invitatii de nunta

Relatia mea, ca sa zic asa, cu nuntile a fost, pana cand scriu aceste randuri, doar de invitat. Am fost la ceva nunti, pot sa ma laud, destule ca sa-mi fac o idee. Sa, nu credeti ca toate invitatiile de nunta le-am putut onora. Am refuzat, unele invitatii, fiecare din motiv diverse: ba nu imi erau foarte apropiati, ba, nunta era mult prea departe pentru mine, ba din motive de sanatate, nu am putut sa ajung in acea zi, ba)recumosc si asta n-am avut bani.
Mai e un lucu care musai il vreau, de asemenea mentionat, nu intotdeauna am fost atent la majoritatea detaliilor. Al meu simtul meu estetic e minim, asa ca nu imi dau cu cu parerea despre aranjament floral din locatia respectiva, costumul ginerului sau rochia de mireasa, Intotdeauna, cand sunt intrebat, raspunsul meu este: a fost frumos ori a fost placut! Dar, aud si eu diverse comentarii fie de la cei  implicati direct (miri), fie de la cei invitati.


Din acest motiv, pentru realizarea invitatiilor de nunta trebuie sa se plece de la premise urmatoare:

1. O nunta este evenimentul unic din viata mirilor , asa ca trebuiesc facute in asa fel icat sa fi uimit cand ti se inmaneaza. Ei, ca si miri , trebuie sa vina cu ceva nou, sa fie complet diferit. UNIC
De asemenea, mirii trebuie sa aleaga modelul potrivit. Am primit invitatii care m-au facut sa le pastrez cu mult drag sicand ma uit, imi amintesc de acea zi. Eu, unul,  asa face. Nunta e unica, atunci trebuie si modelul de invitatii sa fie unice. As adauga aici si localul.


2. cand comanzi invitatiile trebuie sa pleci de la premisa ca exista oameni, ca si mine care nu suporta acele invitatii nuntile stas, sa vad 10 invitatii de nunta identice mi se pare prea mult, e absurd.

Va dau, mai jos foto cu modelul care mie personal mi-a placut foarte mult. Si, nu am primit pana acum asa ceva. Invitatie comica Turnul Eiffel!
Dar, mai multe detalii mai multe gasiti pe pagina site-ului: www. deluxe-cards.ro

 Invitatii de nunta

Acum sa va zic o chestie de la ultima nunta, primul lucru pe care l-am observat si de care am ramas profund impresionat a fost piscina si de zona de lounge. Aici se vedea o parte din rafinament, din luxul ce urma sa ne astepte pentru cea mai frumoasa petrecere, nunta din viata mea. Au vrut ceva deosebit, mirii pentru nunta lor si intr-adevar, nu multi se pot lauda cu asa ceva, o piscina la dispozitie pentru intreaga seara a nuntii. Consider acel facilitatile ale acelui local au fost extrem de importante in luare decizieie, mirilor, pentru confort, desigur. A fost nunta de vis. Si, inchei aceasta paranteza facuta, fara sa va spun de invitatii care au fost banale, dar s-au recompensat cu localul.

PS. La realizarea acestui articol a contribuit si ceea ce am citit pe wikipedia , in legatura cu obiceiurile de nunta!









6 comentarii:

axxapro spunea...

Sunt tare faine, am vizitat site-ul si preturile imi par mie acceptabile!

borceablog spunea...

Hristos a înviat! Să fiți binecuvântați cu bogăție sufletească, cu iubire și cu speranță. Sărbătorile să vă aducă binemeritata pace și sănătate, dumneavoastră și celor dragi. Paște fericit.

Anonim spunea...

:))))))))

Hai, maiii.....

Stefania spunea...

Ca de obicei, sunt în asentiment cu cele transmise de tine. Te îmbrățișez și eu și îmi doresc să ai un Paște fericit alături de toți cei dragi sufletului tău!

ursula spunea...

Exact asta am facut si inca foarte devreme, am pus semnul intrebarii peste tot si toate si nu imi pare rau. Este insa trista rezistenza celorlalti din jurul tau, nu iti suporta bine libertatea si alegerile, incearca sa te culpabilizeze etc. Pentru mine e si a fost o necesitate, pentru altii un moft sau pur egoism

Mirela spunea...

Ca de obicei, sunt în asentiment cu cele transmise de tine. Te îmbrățișez și eu și îmi doresc să ai un Paște fericit alături de toți cei dragi sufletului tău!