vineri, aprilie 25, 2014

Viata este intotdeauna corecta

Viata este intotdeauna corecta. Vei atrage catre tine acele circumstante sau oameni care rezoneaza cu sinele tau adevarat, cu nivelul tau de constientizare si de evolutie.

Uneori, pentru ca cer si isi doresc suficient de mult, oamenii pot sa atraga catre ei lucrurile sau circumstantele pe care cred ca si le doresc, insa daca nu le merita, le vor pierde sau vor avea parte de mult stres si suferinta. Este ca si cum ai lua ceva ce nu iti apartine. Mai devreme sau mai tarziu iti va fi luat acel lucru sau vei plati altfel pentru ca ti-ai insusit ceva ce nu meritai.



Calea catre o viata senina si armonioasa este sa fim recunoscatori pentru ceea ce suntem si avem, sa cautam sa evoluam, sa ne desavarsim mintea si fiinta pana cand orice gand negativ dispare din interiorul nostru.

Adevarata frumusete interioara va atrage intotdeauna bunastarea si abundenta pe toate palierele existentei, insa impuritatea sau gandurile negative vor aduce nefericire, suferinta, zbucium, stres si boala.

Cauta sa (te) cunosti, sa constientizezi cum esti si sa evoluezi si vei vedea ca circumstantele exterioare vor reflecta realitatea ta interioara.
Nu iti pierde vremea incercand sa-i controlezi pe altii sau circumstantele. Schimba-te tu si intreaga ta viata se va schimba

5 comentarii:

romica avadanei spunea...

Viata trebuie traita, cu intensitate maxima. De aceea ridica-te, iesi din casa si fa ceva. Orice. Te vei simtii mai bine. Nu-ti mai plange de mila. Adevarul este unul singul. Nu pot fi mai multe diferite. Logic, nu? "...

ursula spunea...

Pot să trimit acest text la Guvernanţii corupţi şi incompetenţi ???

Catalin spunea...

Viata nu poate fi pozitiva 100 %...

albertflorentin spunea...

Caltalin: ar fi fost ideal...

Fotbal iTALIAN spunea...

viata este corecta pana se intersecteaza cu soarta. uneori soarta este nedreapta. m-as gandi aici la cei care din fasa nu au nici o speranta