marți, mai 20, 2014

Comunicat de presa Primarul municipiului Calarasi

Astazi am avut placerea de a participa la conferința de promovare a proiectului „19th CENTURY FASHION SHOW COD MIS ETC 897” - proiect finanțat prin programul de cooperare transfrontalieră România - Bulgaria 2007 - 2013, cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Lider de proiect este Municipalitatea Glavinitsa din Bulgaria, iar parteneri sunt Asociația „Eurointegra”, Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Asociația Acces Călărași.

Ca obiective ale acestui proiect pot fi menționate: creșterea apropierii sociale prin înțelegere culturală, crearea condițiilor pentru locuitorii de la granița Româno - Bulgară pentru a participa la activități comune legate de popularizarea ambelor culturi, precum și utilizarea resurselor umane și materiale din regiune.


Dupa cum știți deja, întotdeauna răspund cu plăcere invitațiilor ce au ca subiect proiecte ce au în centrul lor cetățeanul. Nevoia de cunoaștere și colaborare este esențială într-o dezvoltare pe care toți ne-o dorim. Acest proiect nu face altceva decât să aducă și mai aproape cetățenii din cele două țări, de o parte și de cealaltă a Dunării, pentru a se cunoaște și a-și împărtăși experiențele.

Un comentariu:

Anonim spunea...

felicitari!!