joi, iunie 19, 2014

Apă cu suc, pe post de motorină

Mai multe anunțuri de vânzare de motorină, la prețuri mici, de 3,5 – 4 lei pe litru au fost postate pe Internet, iar cumpărătorii nu au întârziat să apară. În locul combustibilului însă, clienții s-au ales cu un lichid ce conține apă și suc.

Potrivit poliţiştilor din Călăraşi, înșelăciunea este practicată de localnici din Dragalina, iar mai mulți păgubiți au sesizat autoritățile.

Pentru a pune capăt acestor infracțiuni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi a anunţat că organizează mai multe acţiuni în localitatea Dragalina, pentru prevenirea, diminuarea şi stoparea înşelăciunilor cu motorină.



Și asta după ce în ultima perioadă, au fost primite mai multe reclamaţii cu privire la înşelăciuni în care principalii suspecţi sunt localnici din Dragalina, modul de operare al infractorilor fiind acelaşi.

Această metodă de înşelăciune este practicată de mai mult timp de către localnici din Dragalina, unii dintre ei având deja condamnări pentru asemenea fapte, însă în ultima perioadă numărul reclamaţiilor a crescut, relatează mediafax.ro.

Reprezentanţi ai Poliţiei Călăraşi spun că la începutul acestei săptămâni poliţiştii au pus în executare, la Dragalina, trei mandate de condamnare a unor persoane pentru înşelăciuni cu motorină.

Cei care postează anunţuri prin care oferă spre vânzare motorină la preţuri mici au reuşit să racoleze clienţi din Bucureşti, Ialomiţa, Buzău, Brăila şi Constanţa.

Niciun comentariu: