sâmbătă, iunie 28, 2014

Indiferenta

"Painea minciunii este dulce omului, dar mai pe urma gura ii este plina de pietris" (din Pilde 20-17).
Vremurile traite de noi (prezentul) ar fi trebuit sa ne ridice pe culmile cele mai inalte ale cunoasterii, deoarece avem la indemana toata informatia plus atuul varstei (cei de,40-60) care ar trebui sa ne ajute cel mai mult,deoarece putem confrunta, viata traita cu viata prezenta, ceea ce un tanar/a nu prea poate sa faca tot la fel de bine, din cauza timpului mult prea scurt prin care a trecut, si nici nu a trait aceasi viata ca noi, aici fac referire la era comunista. Una este sa traiesti pe ''pielea'' ta un fapt/intamplare, si cu totul altceva este sa auzi de la altii sau sa citesti despre acelas fapt/intamplare. Ceva logic, zic eu!


Cu cat cunosti mai multe lucruri, normal, ar trebui sa devi tot mai intelept, si,chiar daca nu esti prea citit, cu trecerea timpului ar trebui sa acumulezi cat mai multe cunostinte, iar acest fapt ar trebui sa-l faca pe om mult mai intelept, parerea mea! Acum, ce se intampla, de fapt, in realitate? Tot omul este om de bine, daca greseste, arunca vina in spatele altuia, iar daca isi recunoaste greseala o face in proportie de 51 pana la 60%(acesta este un caz bun,deoarece majoritarii isi recunosc greselile intr-o proportie foarte mica), iar restul greselii o pune in carca unui fapt petrecut instantaneu, isi educa odraslele perfect, se comporta dupa toate regulile morale, nimeni nu inseala pe nimeni (aici fac referire la omul de rand),etc.etc.etc.Mai bine spus-Tot omul merge cu capul ridicat!!Mai sa fie, chiar si divortul sau neintelegerle din familie, sunt influentate de rommi sau de cei din grupul Bildenberg??! Daca te inseala nevasta sau barbatul, nu cred ca se datoreaza sionistilor??!!Cei sapte ani de acasa, nu-i poti pune in spatele altcuiva decat al parintilor si al educatorilor care te-au instruit, a vecinilor si a rudelor, si a societatii in care ai trait si traiesti. PUNCT.

Copilul, face mai degraba ceea ce vede nu ceea ce aude, si nu numai copilul ci chiar si adultul. Ochii il duc pe om la desfrau- ''Ochii vad, inima cere!''.Cine spune contrariul este cel mai mare mincinos.
,,Pazeste-ti inima mai mult de cat orice, caci din ea ies izvoarele vietii. Izgoneste neadevarul din gura ta; si departeaza viclenia de pe buzele tale! Ochii tai sa priveasca drept, si pleoapele tale sa caute drept inaintea ta.Cararea pe care mergi sa fie neteda,si toate caile tale sa fie hotarate,nu te abate nici la dreapta nici la stanga,si fereste-te de rau``(Pilde 4-23..27)
Daca am fi fost educati in aceasta idee,nu am fi ajuns-unde ne aflam! Sa nu uitam cine a scris aceste Pilde;Cererea aceasta a lui Solomon a placut Domnului.Si Dumnezeu a zis: "Fiindca lucrul acesta il ceri,fiindca nu ceri pentru tine nici viata lunga,nici bogatii,nici moartea vrajmasilor tai,ci ceri pricepere,ca sa faci dreptate,voi face dupa cuvantul tau.Iti voi da o inima inteleapta si priceputa,asa cum n-a fost nimeni inaintea ta si nu se va scula nimeni niciodata ca tine."(1Imparati 3-10,11,12)
-Cum sa raman indiferent la aceste cuvinte spuse chiar de UNICUL,apoi la 2Cronici 9-23,se spune:
"Toti imparatii pamantului cautau sa vada pe Solomon,ca sa auda intelepciunea pe care o pusese Dumnezeu in inima lui".La Deuteronom 34-10 se spune:
"In Israel nu s-a mai ridicat prooroc ca Moise,pe care Domnul sa-l fi cunoscut fata in fata.Niciunul nu poate fi pus alaturi de el,in ce priveste toate semnele si minunile pe cari l-a trims Dumnezeu sa le faca in tara Egiptului impotriva lui Faraon,impotriva intregei tari,si in ce priveste toate semnele infricosatoare pe cari le-a facut Moise cu mana tare inaintea intregului Israel."

Toate acestea au fost scrise cu cel putin 1300 de ani inainte ca Isus sa se nasca, si sa nu uitam ca acesta a fost evreu, iar fiind evreu, trebuia sa respecte cu cea mai mare strictete  Biblia primita de Moise pe muntele Sinai.Daca esti descuiat la minte vei intelege jocul celor care au infiintat doctrina crestina,deoarece au scris lucruri care se bat cap in cap,nu incep sa le enumar acum,poate o voi face intr-o buna zi,dar pana atunci iti voi reda cateva exemple simple.La matei 28-17,18 "Şi văzându-l, i s-au închinat, ei care se îndoiseră.
18. Şi apropiindu-se iisus, le-a vorbit lor, zicând: Datu-Mi-s-a toată puterea, în cer şi pe pământ..."

Niciun comentariu: