duminică, iunie 01, 2014

Nu-i o noutate!


Nu este chiar o noutate, si in Romania se poarta dar la scara mai mica, in general fetele de la tara cauta sa se lipeasca de cate unul care sta la oras. Sunt multi “oraseni” care merg la discoteci de la tara fiindca fetele sunt mai binevoitoare.
Cum faci sa te culci cu o fata doar pentru o noapte

In primul rand trebuie sa stii in ce te incurci: la noi nu se merge pe sistemul ‘te intelegi bine cu o fata, mergeti la tine si faceti sex, dupa care dimineata fata isi ia catrafusele, iti multumeste si pleaca, urmand sa nu o mai vezi’. Nu, nici pe departe. La noi daca te intelegi bine cu o fata si ajungeti mai devreme sau mai tarziu sa faceti sex, fata va considera ca aceasta partida de sex a legat o relatie si va ramane lipita de tine.. chiar daca incerci sa tii o relatie gen “prieteni cu beneficii” pana la urma te trezesti ca nu mai vrea sa plece, se muta peste tine. Daca vede ca stai singur, ea va uita care e casa ei si va trebui sa o gonesti de la tine cu batul, certuri, scandal.. nu m-ar mira sa te si trezesti cu taica-sau la tine la usa la un moment dat.


Deci pentru o noapte sau nu, va trebui sa faci munca de convingere a fetei sa faca sex cu tine, si apoi sa ai taria sa ii dai cu flit. Lasand la o parte metodele clasice de convingere gen cadouri de lux, ademenirea cu jeleuri la tine in BMW, sau plecarea intr-o vacanta pe banii tai, sunt si alte metode care au existat de cand lumea.. din vremuri in care pe drumurile Romaniei circulau carute si lumea manca doar mamaliga dar tot se tavaleau prin pamant si fan.

Metodele difera de la o fata la alta, jucand un rol important si mediul din care vine.. ma refer aici la regiune geografica, anturaj etc.

Unele fete sunt mai simpatice si raspund la texte de agatat cautate pe internet gen “A iesit soarele sau doar ai zambit?” ori “Tatal tau a fost terorist? ca esti o bomba!”. Acestora le plac baietii inventivi, nu au de unde sa stie ca tu de fapt le-ai luat de pe internet. Chiar daca te refuza, nu trebuie sa cedezi, la urma urmelor fetelor le plac baietii insistenti. In sinea ta stii ca tu esti cel mai bun lucru care i s-a intamplat ei vreodata doar ca ea are dubii in privinta asta si trebuie convinsa. Cere-i numarul de telefon si trimite-i mesaje siropoase, spune-i “k e cea mai shukara” si ca Florin Salam canta despre dragostea voastra iar daca nu vrea sa dea numarul de telefon scrie-l pe al tau pe un biletel si lipeste-i-l de fund.. de asemenea fetelor le plac baietii cu initiativa si siguri pe ei. Desigur si alcool-ul ajuta.

Am glumit putin dar ideea este ca trebuie sa stii unde sa cauti, nu te duci sa cauti aventuri de-o noapte intr-o manastire plina de virgine. Daca vrei sa o bagi rapid in pat trebuie sa mai lasi din pretentii si sa iti indrepti atentia catre fete mestecate si scuipate de altii sau cel putin catre unele urate si bune la corp. Altfel, trebuie sa ai rabdare si papagal bun si nu uita vorba din batrani “femeile si bautura prostesc, exact in ordinea asta”. Majoritatea fetelor sunt tute, si pentru a ajunge pe lungimea lor de unda si implicit, a te lipi de ele, trebuie sa le preiei deprinderile, sa vorbesti intr-un fel pe care ele sa il inteleaga, etc.. mai pe scurt, trebuie sa te prostesti.


Niciun comentariu: