vineri, iulie 18, 2014

Liderii nostri

                                                       Liderii nostrii sunt comunisti.

Ne place sau nu, istoria noastra trebuie sa o recunoastem, dar real si fara exagerari. Unii din " povestitorii " nostrii, a se vedea in directia Palatul Cotroceni, denigreaza poporul si pe liderii nostrii de atunci -care s-au aliat cu Rusia comunista. Nu este adevarat: reprezintantii nostrii s-au adresat Natiunilor Aliate, dar acestia in frunte cu SUA, ne-au expediat la rusi, unde am avut un conflic alaturi de Germania nazista. Si apoi sa nu uitam: toata Europa de Est inclusiv 1/4 din Germania au fost trecute sub controlul rusilor, ca multumire pentru suferintele avute in razboi.

Apoi , lupta cu Rusia comunista am duso singuri. Am platit daune de razboi 300 mil. dolari,am ramas fara Basarabia si Bucovina.Incet am eliminat societatile SOVROM ( care erau prezente in minerit, in petrol, etc ) am scapat de prezenta armatelor rusesti la noi in tara ( cei de azi nici nu-si dau seama ce a insemnat acest lucru ). Mai tarziu cand o varianta Valev, voia se desmembreze tara pe criterii economice , ne-am aparat independenta. La fel in 1968 cand rusii au invadat Cehoslovacia am fost alaturi de vestul democratic. Din aceasta cauza au venit investitori din vest, apreciati ca politica de SUA ( probabil mai mult ca acum ). Sigur s-au facut si numeroase crime, distrucerea proprietatii, etc, dar acest lucru nu s-a intamplat numai la noi. Sa acceptam istoria noastra corect si cu fruntea sus.

Un comentariu:

ellafairytale spunea...

Sunt pe langa politica nu ma intereseaya in mod deosebit,dar sunt multe lucruri si evenimente care ne-au marcat istoria intr-un fel sau altul. Interesant articolul tau!