luni, iulie 21, 2014

Simfonia Eu-lui...Dorul arde rau...

Iubita mea, cu toata dragostea si respectul pe care ti-l port,tin sa te anunt un lucru care nu va fi tocmai pe placul tau.Cat esti de iubitoare tot la fel esti si de intelegatoare, acest fapt, imi da putere sa iti soptesc. Din clipa de fata eu voi fi acela care va stabili ce trebuie facut cu viata care ne-a mai ramas de trait impreuna.Nu pun la indoiala dragostea care mi-o porti,si stiu ca ma iubesti la fel de mult,dar,sa nu uitam ca suntem doua elemente total diferite,si fiecare dintre noi are o alta menire!Ase ca...Draga mea,haide sa ne unim intr-un singur gand,ca niciodata,si sa pornim pe-un drum pe care nu am mai fost nicicand.Nu stiu unde vom ajunge,dar stiu incotro trebuie sa ne indreptam.Tot ceea ce am trait pana in prezent,este un fapt concret,dar poate fi si-o fantezie,un vis,iluzie,sau cum vrei sa o numesti..deoarece trecutul e trecut,ce a mai ramas din el,sunt doar urmasii,si rasplata ce o vedem! Iti multumesc iubita mea Inima! Semnat Eul Suflet!


Ne nastem prin durere, doar ea femeia mama o stie, apoi suntem uitati prin timp, si astfel, cadem in gratiile placerilor desarte si ne infruptam dintr-un nimic! Mai pe urma ne plangem de mila invinovatind viata si pe cei din jur.Ufff..Cei chiar atat de greu de inteles, ca ne-am indepartat de calea cea dreapta si ratacim prin timp fara nici un rost. Generatie dupa generatie ne afundam tot mai adanc in nestiinta, iar aceasta decadere voi o numiti evolutie.Unde este logica? Moralitatea, a devenit la fel de scumpa la vedere exact ca si diamantul cel mai pretios!
"Ironia si usurinta obisnuiesc omul cu desfranarea".
Un comportament moral, incorporeaza tot ceea ce vedem si ce nu vedem! Multi dintre oameni afiseaza in pubblic un comportament cat de cat moral, iar acolo unde nu-i vede nimeni, se comporta asemenea patrupedelor. Multi oameni spun una, dar gandesc alta! Cate si mai cate astfel de exemple pot confirma cat este omul de ''colorat'' si egoist. Incet incetisor, indiferenta s-a transfoemat in obisnuinta,iar aceasta intr-o nesimtire totala,asemanatoare anesteziei!Hmm...

Omule, ai uitat de unde te tragi, si habar nu ai ce te asteapta!
"Nu sta in puterea noastra de a intelege fericirea celor nelegiuiti si nici suferintele celor drepti".
Adevarata rasplata, va fi in lumea de dincolo de moarte, sau mai bine zis: Lumea Adevarului! Lumea in care traim acum, este asemanatoare unui vis, sau fumului de tigara, care iti arde si banii dar si sanatatea, iar la urma te trezesti cu un cancer pulmonar platit si sustinut de nechibzuinta ta. Asta e viata din aceasta lume. Fiecare poate spune ce o vrea, dar intr-un final va ajunge mancare la viermi, chiar daca a fost rege sau miliardar, primar-profesor-popa sau birjar! Prea putini oameni se pregatesc pentru calatoria cea mai lunga, majoritatea isi traiesc clipa, Aci si Acum! Nimic mai fals decat acest mod de viata!

Imi este dor de mine..Imi este dor de adevarata mea menire, pe care nu o cunosc indeajuns de bine..Imi este dor de iubirea lor..Imi este dor de locul renasterii mele..Imi este atat de dor incat o clipa se transforma intr-o zi, iar ziua intr-un an, si o saptamana in 50 de ani..Dorul arde rau...Dorul este ca o arsita care iti seaca si ultim


Un comentariu:

ellafairytale spunea...

Frumoase ganduri pline de delicatete si romantism. Zi buna!