miercuri, august 20, 2014

Academia Strumfilor, cresa si gradinita

Despre copii am tot scris. Despre minunata lume a copilariei voi mai scrie deoarece ori de cate ori imi propun ca tema ceva legat de copii, fie ca-i jucarii, fie ca-i vorba de educatia lor in crese si gradinite, imi amintesc de copilaria mea. Acesta ar fi principalul motiv pentru care foarte des postez pe acest blog cate un articol pe acest subiect, dar azi mai am un motiv in plus. Motivul este site-ul: www.academiastrumfilor.ro, de fapt e vorba de prezentarea cresei si gradinitei strumfilor, asa cum sunt denumiti copii in aceasta comunitate, a celor mici....

Dar, ce e asa special la Academia Strumfilor , fata de alte crese si gradinite particulare din Romania...Parinti celor mici, pe langa programa educationala obligatorie, pot alege cursuri precum cele de: Muzica, Arta, Lb.Engleza, Inot, Sah, Dans, Arte martiale - Karate DO. Aceste activitati, pe care un parinte le poate alege, sunt destinate in primul rand dezvoltari personalitati individuale, iar in al doilea rand pot beneficia de distractie ...daca ma gandesc la cursurile de inot ale Strumfilor. Acesta fiind si avantajul unei gradinite particulare, sa poti sa alegi in functie de inclinatiile copilului tau, ce cursuri sa urmeze, pentru a-si dezvolta de mic abilitatitile si talentul.
Inteleg de pe site-ul lor, ca strumfii, cum sunt numiti copii, pot avea si alte activitati gen: vor merge impreuna la gradina zoologica, la teatru pentru copii sau in vizita pe la diverse muzee.
In cadrul Academiei Strumfilor, cei mici beneficiaza de asistenta permanenta a unui medic nutritionist, care verifica gustarile si preparatele calde foarte delicioase, pentru varsta celor mici...De asemenea se ofera transport gratuit de acasa la Academia Strumfilor si inapoi,.cu un microbuz propriu.
In cadrul cresei si gradinitei respective, lucreaza oameni profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, oameni cu drag fata de cei mici si cu aplecare spre nevoile varstei lor.
Acum, intelegeti ce va spuneam la inceput de articol. Cum sa nu iti aduci aminte de copilarie atunci cand descoperi in online asemenea lucruri frumoase destinate celor mici...Cum sa nu faci un articol despre o gradinita sau cresa care are o oferta atat de frumoasa si benefica celor mici...
Lumea evolueaza si odata cu ea si copilaria celor de azi. Ea este altfel decat copilaria mea...si este normal sa fie asa...Copii de zi, din Romania, trebuie sa beneficieze de toate conditiile pe care le au copii din tarile civilizate...si, la Academia Strumfilor lucrul acesta este foarte evident, iar eu nu pot decat sa ma bucur pentru aceasta generatie de copii...cei care ne vor urma...maine.

Ps. Daca as avea un copil nu as ezita sa-l inscriu la ACADEMIA STRUMFILOR

3 comentarii:

freshblog spunea...

Te invit sa citesti : "Copilăria. Singurul paradis pierdut." Valeriu Butulescu


"Copilăria este locul unde Dumnezeu poate fi substituit c-un simplu surâs"

borceablog spunea...

Hai mai bine despre copilărie să povestim, căci ea singură este veselă și nevinovată. Și, drept vorbind, acesta-i adevărul. Ce-i pasă copilului ..

albertflorentin spunea...

sigur ca voi vorbi de copilarie, asta am spus la inceputul articolului...