joi, septembrie 04, 2014

Asta ne este SOARTA!

Incerc sa inteleg si inteleg cam asa! Daca un angajat are o alta opinie politica, isi poate pierde slujba (indiferent de competenta) si ajutorul material, daca e primar sau cu functii in administratia statului. Asta deoarece avem "o democratie" de tip african, retardata. De ce sa nu recunoastem ca asta este REALITATEA!
Imi amintesc, din ce imi spunea tatal meu legat de al doilea razboi mondial, cand rusii erau departe si nemtii in tara, toti ii laudau pe nemti...pe masura ce se apropia Armata Rosie, toti se inscriau la ARLUS, erau prietenii lui Iosif Visarionovici Stalin (si ala un criminal la fel de odios ca si neamtul Hitler).
Imi este rusine sa spun de poporul meu ca e un neam de slugi, judecand global. Adica, una gandesc, alta afiseaza.

Asta ne este SOARTA! Ce putem face?
Daca iese licheaua de Ponta sau cretinul ala de Johannis , lumea va deveni sluga celui victorios.Toti au copii, familie...stau oricand cu fundul in sus si cu vaselina pregatita (care are bani), ca sa supravietuiasca precum viermii.
Nu este nici un pic de onoare nici nimic sa ni se aminteasca de C.Brancoveanu! Sa manance ca porcii mititei si sa bea bere si sa-si faca vile si gratare cu manele! Astia suntem!
Frumusetea morala apare in mai multe generatii , niciodata insa in aceasta zona "geopolitico-strategica".

3 comentarii:

Anonim spunea...

DA, asta-i firea omului de pe plaiuri mioritice (sigur nu generalizăm, dar din câte se vede, tendinţa majoritară).
Într-o exprimare plastică, dacă e să aleagă între a muri cu onoare sau a trăi în dezonoare, se pare că va alege invariabil varianta a doua (la fel ca în '44, ca să dau un exemplu mai recent, istoria fiind însă preaplină de asemenea comportamente), să-i zicem "instinct" (de conservare). Prost înţeles, întrucât mai conteză (aş zice primează) cum trăieşti, nu cât.

ellafairytale spunea...

Totul e politizat acum, vrei ceva..te inscrii in partidul la putere, vrei post te duci la partid si uite asa..lantul slabiciunilor si al degradarii umane!

Anonim spunea...

Thankfulness to my father who informed me concerning this web site, this weblog is actually
amazing.

Also visit my homepage ... cheap hosting services