marți, octombrie 07, 2014

Ce este Foodpanda?

Incubatorul nemtesc de afaceri in mediul online Rocket Internet a intrat si pe piata romaneasca de ceva vreme prin Foodpanda.
Ce este Foodpanda? O intrebare fireasca!
Va raspund imediat!
Este o platforma de livrare a preparatelor culinare cu o prezenta constanta in 28 de tari pe cele cinci continente.


Pe piata din Romania, Foodpanda are multe colaborari cu restaurante renumite din Arad, Brasov, Buzau, Bucuresti, Constanta, Cluj Napoca, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu si Timisoara, urmand ca pana la sfarsitul anului 2015 sa atinga un numar de 400 de restaurante listate pe aceasta platforma. In acest moment fiind listate peste 250 de restaurante

Si-am sa-l citez pe Radu Balaceanu, Country Manager foodpanda Romania

„Obiectivul nostru principal in Romania, ca in oricare alta tara in care suntem prezenti, este sa devenim realmente un „E-bay” al comenzilor de mancare, iar pentru a atinge aceasta tinta ne propunem sa incheiem parteneriate cu toate restaurantele apreciate de consumatorii romani pana la finalul lui 2015, si sa atragem o cota de piata chiar si mai ridicata”

O sa va intrebati de ce aceasta postare?
Simplu! Daca vreti sa mancati ceva, veniti obosit de la serviciu si nu aveti chef de gatit, acum aveti posibilitatea de a alege un restaurant de pe aceasta platforma, foodpanda si, sa faceti comanda din online.

O pizza, mancare chinezeasca, mancare mediteraneana, mancare romaneasca, mancare asiatica sau fast-food, poate fi livrata la domiciliu printr-o simpla comanda online.

Pentru livrari de pe telefonul mobil sau tableta puteti folosi una din aplicatiile: IOS sau Android !

4 comentarii:

bazarul lui albert spunea...

Foarte tare chestia asta...habar nu aveam ca e si la mine in Timisoara sau ma rog se pot face comenzi la mine in oras!

anonimus spunea...

Foodpanda e cool ;)

axxapro spunea...

pizza, daaaaa!

e-provincia spunea...

astia is nemti, de aceea merge fain platforma...
Acum serios au investit foarte mult...