marți, octombrie 28, 2014

Duhul Marlaniei in Romania

Despre Duhul Marlaniei in Romania
                                            de Stoian G Bogdan

Ca sa tii inrobit un popor trebuie sa dezbini si indobitocesti fiintele care il formeaza sau, intr-un cuvant, sa-l umpli de marlani. Marlania este una dintre dimensiunile superioare ale Prostiei, imediat anterioara Nebuniei, este o combinatie intre rautate, lipsa de respect pentru semeni, egoism, egocentrism, complex de superioritate, complex de inferioritate, inconstienta de sine, lipsa de autocontrol, gandire gresita, imoralitate, ipocrizie, lipsa de simt estetic, insensibilitate, nesimtire, dusmanie samd. Este, in prezent, din nefericire, principala Maladie a poporului roman, maladie de care daca nu devenim constienti din ce in ce mai multi si pe care daca nu o suprimam, cu siguranta in viitorul apropiat ne vom gasi sfarsitul ca popor din cauza ei...
Faptul ca Marlania este principala boala a poporului roman in prezent este confirmat si de Raportul UE de anul acesta privind Romania, in care este constatat ca poporul nostru este cel mai sarac si necivilizat din UE si are Statul cel mai corupt, dar si de realitatile vizibile la orice pas pe teritoriul tarii, in presa, la tv samd. Practic, aproape nouasnoua la suta din ce vezi in aceasta tara live sau prin Mass-media e cu si despre marlani. Care marlani sunt mai intens suferinzi de marlanie in paturile sociale de varf ale poporului roman decat in paturile amarate/sarace - pai daca nu erau Guvernantii, Inaltii membri ai Clerului, Magistratii, Generalii de orice fel, Finantistii, Profesorii, Juristii, Jurnalistii si Artistii marlani, nici ceilalti romani nu erau marlani: Precum in cer asa si pe pamant sau ce-i sus e si jos. Reciproca e valabila. Faptul ca masele sunt formate din marlani este o consecinta, deci, a faptului ca elitele sunt marlani.. caci Cultura poporului emana de la ele.. si sunt atat de marlani incat sunt incapabili sa-si recunoasca macar lor insele asta si astfel sa constientizeze amplitudinea raului pe care vrand nevrand, constient sau nu il provoaca prin conduitele lor, caci aceste asa zise elite ale poporului roman emana o marlanie care trece si prin pereti si care influenteaza masele cu o intensitate de necrezut.
Dar de unde ni se trage aceasta Marlanie care in mod cert este cauza principala a nivelului de trai nesimtit din tara, a coruptiei institutionalizate din tara si-a lipsei poporului roman de respectul si consideratia celorlalte popoare? De la varf, cum spuneam, de la asa zis-a elita. Cum?
Pai e destul de simplu: Poporul Roman, adica noi si antecesorii nostri, a fost si este de cel putin cateva sute de ani un popor vasal, o tuma de lei convinsi ca sunt oi si caini, iar tara noastra, Romania, o plantatie pe care acest popor tot paste si latra in beneficiul altora. Elitele poporului sunt cainii, oile sunt masele, sclavii care se cred liberi, iar stapanii nu sunt romani. Fiind un popor vasal, sclav de-a dreptu, ba uneori, ca de exemplu in prezent, si cobai, poporul nostru a primit din partea stapanilor prin elitele sale Cultura necesara pentru a fi mentinut si, Atentie, pentru a se automentine in aceasta stare, la acest statut inferior. Si clar i-a cazut victima acestei Culturi: o data ca s-a marlit si astfel a saracit, s-a degenerat samd, a doua oara ca a degenerat intr-un asa halat incat in prezent, Atentie, este supus pe fata distrugerii sistematice si deliberate, adica Genocidului, prin intermediul multora dintre elitele sale care nu sunt altceva decat cainii stapanilor, dar si prin inconstienta, lipsa de vointa si pasivitatea sa generala. Plus Marlania caracterizata si prin lipsa de Patriotism si evidnent si prin cea de Umanism.
Primul lucru care caracterizeaza un roman marlan este lipsa sa se patriotism, de iubire pentru confratele sau roman, [intr-un fel sau in altul, intr-o mai mica sau mai mare masura, toti romanii suntem inruditi]. Al doilea lucru care caracterizeaza un roman marlan este lipsa de compasiune fata de semenii sai romani si indiferenta fata de suferintele lor. Al treilea lucru care caracterizeaza un roman marlan este toleranta, ba chiar indiferenta sa fata de nedreptate, inechitate, opresiune, saracie, saracire, inrobire, indobitocire, indoctrinare, manipulare, marlanie samd cand il are ca victima pe unul sau mai multi romani, ba chiar bucuria pentru raul celui sau celor care le cad victima. Al patrulea lucru care caracterizeaza un roman marlan este egoismul si egocentrismul, iluzia ca e separat de ceilalti, mentalitatea caracterizata prin exprsia: Eu sunt smecher ceilalti sunt fraieri, da-i in pula mea. Al cincilea lucru care caracterizeaza un roman marlan este lisa sa de initiativa civica sau de conduita civica, mentalitatea de timpul: Las' ca/sa fac/a altii, de ce sa fac eu? Al sasealea lucru care caracterizeaza un roman marlan este conduita lipsita de respect si consideratie in ceea ce-i priveste pe confratii sai, manifestata prin: barfa, insulta, calomnie, minciuna, judecati, condamnari, coruptie, furt, inselaciune, inducere in eroare, nepasare fata de suferinta lor, punere de bete-n roate, chei, manevre, intrigi samd. Al saptelea lucru care caracterizeaza un roman marlan este nestiinta, lipsa informatiei, inconstienta de sine si lipsa de autocontrol: al gandurilor, emotiilor, instinctelor samd plus necunoasterea Dreptului. Al optulea lucru care caracterizeaza un roman marlan este coeficientul scazut de inteligenta si coeficientul emotional scazut sau nesimtirea. Al noualea lucru care caracterizeaza un roman marlan este faptul ca are discernamantul viciat, ca sa nu zic ca e aproape complet lipsit de asa ceva. Al zecelea lucru care caracterizeaza un roman marlan este rautatea, care rautate este tot un efect al Prostiei. Sunt, evident, mult mai multe lucruri care caracterizeaza un roman marlan, dar acestea tocmai enumerate sunt principalele.
Dar ce este Marlania? Marlania este acea Prostie manifestata prin comportamente care cauzeaza vatamari, rau, suferinta, nedreptate, inechitate, discriminare, dizarmonie, nefericire, saracie, boala, moarte samd.
Ei, stapanii nostri, asa cum spuneam, au tot interesul sa ne tina marlani, adica dezbinati si dobitoci si fac asta prin intermediul elitei, adica a celor care administreaza Statul, Clerul, Armata si Politia, Justitia, Cultura, Mass-Media, Arta, Invatamantul samd. E drept ca ei nu sunt o Elita in adevaratul sens al cuvantului, caci o Elita e caracterizata prin ceea ce caracterizeaza un Om cu Iubire de Dumnezeu manifestata prin Iubire fata de semeni si frumos, nu cu frica de Dumnezeu, caci frica este caracteristica dobitoacelor si omului imatur, inconstient de sine. Ei sunt pur si simplu niste marlani, iar orice marlan este o victima, bine dresati prin scoli astfel incat sa poata administra cu efecte dezastruoase o tara si poporul ei inspre fundul unei prapastii din care nu exista iesire.
Singura scapare a poporului nostru de la disparitia din Istorie este sa edificam imediat o Elita in adevaratul sens al cuvantului prin care sa desteptam/insanatosim de marlanie cat mai multi romani, sa preluam puterea in tara, sa ne recapatam suveranitatea si independenta nationala, sa ne creem un nivel de trai excelent, sa ne castigam respectul celorlalte popoare si sa tindem, oricat ar parea de absurd, spre a deveni prin Cultura noastra, pe care in prezent o reprezint si propag eu, o putere a lumii. Este timpul sa ne unim si sa marim coiul national, sa ne-aratam noua insine si lumii ca suntem si putem fi poporul care nu de putine ori a fost caracterizat in istorie ca cel mai drept si neinfricat.sursa: societata culturala ROMANA
         Stoian G. Bogdan, octombriw2014

Niciun comentariu: