sâmbătă, decembrie 06, 2014

Istoria economica se poate repeta oricand cu Noul PNL

Sindicalisti si angajati din industria alimentara au protestat ieri in fata Ministerului de Finante. Acestia sunt nemultumiti ca acualul guvern refuza sa reduca TVA de la 24% la 5% la suta la carne si produse din carne. In schimb, Guvernul ar vrea sa scada taxele aplicate la produse bio.
Asta-i stirea de ieri.
Acum, cum naiba de n-au protestat atunci cand BOC ( azi, membru PNL) a marit TVA-ul de la 19% la 24%, dar protesteaza acum ca guvernul actual nu-l readuce la nivelul anterior.

Poate au vazut ca Ponta este mai sensibil la asemenea demersuri decat cei care isi zic "de dreapta" Pai, sa-l dam jos pe Ponta si sa-i aducem pe cei de dinainte. Asta s-ar chema ca  PUNEM PUNCT SI O LUAM DE LA CAPAT, adica reluam aceleasi magarii, pardon masuri economice...un TVA de vreo 30% (foamea-i este mare la liberali), un taiat de vreo 40% al salariilor, un CAS- crescut cu vreo 6% ...ca vorba aceea: Ce naste din pisica, soareci mananca...

Acum, serios vorbind, daca marele partid de dreapta, in care sau cuibarit toate lichelele pedeliste, care au ciuruit economia nationala, revin la putere, orice este posibil si ma gandesc ca "PERFORMANTA ATINSA" de BOC, BLAGA, PREDOIU, UNGUREANU, ANDREEA PAUL VASS , SULFINA BARBU etc.COMP, si ma refer la cadere economica din 2009, 2010 si 2011, fara precedent in economia moderna a Romaniei, se poate repeta !!!!
Sa nu ziceti ca nu ati stiut...ce ati VOTAT!!

Istoria economica a ultimiilor ani se poate repeta oricand cu Noul PNL-ul plin de incompetenti si corupti pana-n maduva oaselor.

Niciun comentariu: