miercuri, decembrie 16, 2015

Anvelope speciale

Ca iarna ne da tarcoale, cred ca ne-am convins cu totii dupa saptamana trecuta cand temperaturile au scazut, iar in zona montana s-a asternut primul strat de zapada! Fie ca vorbim de anvelopele de iarna pentru camioane, anvelope pentru autoturisme, anvelope pentru tractor ( vezi acest exemplu de anvelope pentru tractor U650), anvelope agricole, anvelope industriale, intelegem necesitatea lor.

Ca in fiecare an autoritatile centrale sunt luate prin surprindere si nu ne mai mira acest fapt, dar s-a intamplat ca multi soferi sa aiba probleme din cauza cauciucurilor de vara. Fiind luna decembrie si cum obligativitatea montarii celor de iarna este 1 noiembrie, multi soferi nu au luat in considerare informarile meteo...datorita vremii frumoase si ati vazut ce-au patit.

In opinia mea pentru cei care locuiesc sau circula in zona montana e bine sa ia in considerare avertizarile meteo si sa treaca la cauciucurile de iarna...iar cei care detin tractoare nu trebuie sa neglijeze acest aspect. Este valabil si pentru ei.
Ar fi de preferat sa circuli cu doua saptamanii, o luna mai devreme de 1 noiembrie, decat sa ramai prin nu stiu ce zona, blocat prin zapada...
Asadar, nu-i deloc o intamplare ca acum scriu despre necesitatea echipari autovehiculelor, camionelor, tractoarelor cu anvelope de iarna. N-ar trebui sa ne mai minunam ca in decembrie, in unele zone, vom da de un strat de zapada, daca ne gandim ca au avut si vor avea loc schimbari in ceea ce priveste vremea.
Solutia pe care o avem noi soferii este sa echipam autovehicolul cu anvelope de sezon. Fireste, este parerea mea, fiecare procedeaza dupa cum doreste!
Acum, despre anvelope am tot vorbit si in special despre diferenta dintre cauciucurile de vara si cele de iarna, dar as dori sa va dau un sfat.
Sa alegeti anvelopele de calitate! Adica, esti pus in situatia de a achizitiona: anvelope agricole sau anvelope industriale, foarte bine. Ai la indemana internetul si poti cauta anvelope de calitate.

Faptul ca in ultima vreme a crescut piata anvelopelor secon-hand, pentru mine e un fapt ingrijorator. Stiu, explicatia care se da, dar aici e vorba de viata celui care conduce si a pasagerilor, nu-i ca un telefon mobil; second-hand!
Pentru a stii ce sa alegi, vezi oferta de cauciucuri de pe site-ul:  acvila-romania.ro.
Avantajele sunt evidente: producatori de top din acest domeniu, preturi avantajoase si termen scurt de livrare: intre 24 si 48 de ore in orice colt al tarii te-ai afla. 
Pe langa avantajele descrise mai sus, cei de la acvila-romania.ro, sunt printre putini comercianti care au o gama diversificata de anvelope agricole, anvelope pentru tractor, vezi aici: http://www.acvila-romania.ro/anvelope-agroindustriale/ .


Din blogosfera romaneasca va doresc sa rulati cu atentie si s-aveti o iarna fara evenimente neplacute!

Un comentariu:

fresh spunea...

Interesant!
Vremea a permis circulatia in conditii excelente, dar mai sunt 2 luni de iarna!