luni, decembrie 14, 2015

Serviciul de copywriting si grafica

                  Serviciul de copywriting si grafica
Identitatea vizuala a unui brand! Ce este si la ce iti foloseste?  Intrebari la care voi incerca sa dau raspunsuri in acest articol, asa cum vad eu acest lucru! Iar, in al doilea rand, fiindca serviciul serviciul de copywriting si content writing de la Themarkers depaseste asteptarile celor care apeleaza, am dorit sa semalez si eu acest fapt.
Identitatea vizuala este parte importantă din identitatea unui brand Aceasta identitate vizuala se bazeaza pe o serie de elemente grafica si copywritig, care converg intr-un sistem vizual complex, ce comunica misiunea acelui brand.
Ca si elemente de baza ar fi: Sloganul, Logoul, Culorile Logoului, Culorile folosite in comunicarea vizuala, linia de certificarea. Acestea sunt elemete cheie in comunicare folosite frecvent.
Identitatea vizuala prin insumarea tuturor aspectelor sale: culoare, forma, stil, individualizeaza si, in acelasi timp personifica. Indiferent ca e o companie mica sau mare, realizarea unei identitati vizuale este deosebit de importanta.

Aceste elemente formeaza si consolideaza un brand si acum avem experienta faptului ca un brand puternic vinde. Identitate vizuala, Branding-ul, trebuie sa fie si pe un website ca identitate web. Toata grafica publicitara, publicitatea online, materiale cu rol promotional, copywriting, trebuie sa fie unitara pentru a consolid brandul.
De ce indentitate vizuala?
Pentru ca, prin realizare unei identitati vizuale, o companie (mica sau mare) se poate diferentia si se poate pozitiona pe piata, poate castiga in credibilitate si notorietate. Logic si, in numarul de clienti! Dar, exista o conditie clara si necesara! Identitatea trebuie sa fie originala, vizibila, reprezentativa si usor de memorat deoarece este un mijloc de comunicare cu piata – prin intermediul tuturor componentelor ( carte de vizita, logo, culorile logoului, plicuri personalizate, mape de prezentare, etc) si, avand aceeasi intensitate.

Logic va veti pune intrebarea, cine va poate crea acest serviciu de design pentru a va asigura oricare din materialele de: identitate vizuala , care va sunt utile, pentru a va lanasa pe piata o indentitate vizuala completa, pentru a beneficia de actualizarea la zi sau pentru a o improspata!
Eu, unul am gasit o agentie de publicitate (TheMarkers) care promite acest lucru, dar voi sunteti cei care luati decizia…In opinia mea este foarte util, ca voi sa fiti siguri ca agentia pe care o alegeti si campania acestora va avea impactul scontat. De aceea recomand sa mergeti la o agentie publicitara… ei sunt acesia care vor respecta cu strictete imaginea pe care doriti sa o construiti brand-ului vostru.

Asadar, recomandare este sa contactati departamentul de creatie grafica si publicitara si nu veti regreta.


Din blogosfera romaneasca eu va doresc s-aveti succes in construirea unui brand propriu si, poate atunci cand veti fi in top va veti aminti de recomandarile facute in acest articol:)


Un comentariu:

Unknown spunea...

excelent articolul!