marți, aprilie 19, 2016

Contabilitate. Externalizare


Poate ca printre cititori acestui blog este cineva interesat de cum si cine poate calcula mai usor si mai repede salariile. De chestiunile legate de contabilitate unei firme, despre bilantul contabil pe Chronax. Asadar, sper sa fie util acest nou articol si informatiile despre serviciul de contabilitate.
Atunci cand detii o firma si ai angajati ajungi intr-o zi o sa constati ca e necesar si mult mai profitabil sa externalizezi serviciul de contabilitate al firmei. Sa se ocupe o firma specializata si de salarizare si, in general de tot ce tine de contabilitatea unei firme.

Bilantul contabil, cum se intocmeste un bilant contabil, ce este un bilant contabil, situatie contabila? Nu-s specialist si nu va pot vorbi despre ceste procedurii. Eu,va pot spune, de ce e bine sa ai un serviciu de contabilitate, de la o firma specializata?



-O firma din acest domeniu are cei mai buni contabili, care fac bilantul contabil , rapid si fara greseli.

-Contabilii buni, ai unei asemenea firme sunt recunoscuti astfel in breasla lor… E ca la avocati, mediatori, judecatori….

-Firmele care sunt pezente in acest domeniu angajeaza contabili cu facultatea la zi si, in special, cei care au terminat la stat…Va spun asta pentru ca am cunostinte, de lla un amic care lucreaza la o astfel de firma si el mi-a dat informatii despre cum se intocmeste un bilant contabil.

Cum sa alegi, o firma care stie cum se intocmeste un bilant contabil bun?

Eh, asta este cel mai greu raspuns, pe care trebuie sa il dau totusi, dar nu oricum ci prin cateva sfaturi. Sfaturile aceste sunt la modul general si pot fi luate in calcul si pentru alte meserii:
1- Nu trebuie niciodata sa tineti seama de tot fel de mituri si stereotipuri. Poti sa dai de o firma cu contabile bune, alcatuita din multe femeie, care nu provin din familii contabili, si, care au terminat facultatea la particulara!

2. Va puteti informa de la prieteni si, de la cunoscuti din bransa dumneavoastra. Macar stiti care au fost problemele pe care le-au intampinat ei…si, costurile, desigur!! Doar pentru a scadea costurile faci aceasta externalizare?

3. Puteti cauta si incerca sa vedeti portofoliul: cu ce firme are colaborari, contracte…ce situatie contabila are.Trecutul e unul destul de important.

E drept, ca exista si situatii cand se merge fara a avea informatii, de aceea va dau aceste sfaturi, ca sa n-o dati in bara…adica sa va coste mai mult decat inainte cand aveati propriul contabil…Externalizarea serviciului de contabilitate il faci ca sa iti scada costurile?

Eu, cam astea am avut a va spune, sper sa va fie util si sa alegeti cea mai buna solutie pentru voi si, va invit sa aruncati un ochi la aceasta firma de contabilitate Chronax

PS. Pe cei interesati ii invit pe acest site, unde vor gasi date despre: Intocmirea si Analiza Bilantului Contabil.

Un comentariu:

e-provincia spunea...

firmele de contabilitate sunt binevenite intr-o economie de piata functionala...