marți, aprilie 26, 2016

Ganduri si trairi pozitive

Exista frumusete in viata ta clipa de clipa, tot ce ai de facut este sa o observi sau sa o creezi.
Tu esti frumos atunci cand ai ganduri si trairi pozitive, cand iti setezi filtre prin care percepi frumosul din jurul tau, cand alegi sa spui cuvinte frumoase si ai gesturi frumoase fata de fiintele de pe aceasta planeta.
Gandeste-te cat de bine te simti atunci cand te duci spre o persoana cu intentii pozitive, cand ii zambesti si ii vorbesti frumos si astfel o determini si pe ea sa iti raspunda la fel. Opreste-te din a mai avea ganduri negative sau judicative despre omul din fata ta, emite ganduri pozitive si vorbeste-i frumos si vei vedea ca in majoritatea cazurilor iti va raspunde la fel (iar daca nu o face inseamna ca acea persoana are o zi proasta sau nu se simte bine, astfel ca poti sa simti compasiune pentru ea, nu sa te enervezi si sa spui ca "lumea este rea").
Fii autentic atunci cand interactionezi cu cineva, deoarece daca ai un zambet pe buze, insa in mintea ta il ponegresti in vreun fel, acel om va simti cumva inconstient vibratia ta si nu se va deschide pozitiv catre tine.
Daca ai hranit sau mangaiat un animal, stii cat de bine te simti cand aceste fiinte iti raspund cu afectiunea lor, aratandu-ti cat de mult inseamna pentru ei gestul tau. Orice animal raspunde la vibratia iubirii cu iubire, iar daca unii nu o fac de la prima incercare, inseamna ca au amintiri nu tocmai placute despre interactiunea cu oamenii... astfel ca tot ce poti sa simti este compasiune fata de trairile lor.
Priveste cerul, natura, miracolul unei flori si constientizeaza ca faci parte dintr-un Univers fascinant in perfectiunea lui. Ai intotdeauna de ales daca sa-ti hranesti mintea cu ganduri negative, cu frustrari sau suparari cotidiene mai mult sau mai putin neinsemnate, sau poti sa-ti schimbi focalizarea si sa privesti in jurul tau sau inspre cer si sa contempli minunea creatiei.
Calitatea vietii tale este data de calitatea gandurilor si actiunilor tale... asa ca alege intelept felul in care iti construiesti realitatea!
SURSA Ursula Yvonne Sandner

Niciun comentariu: