vineri, aprilie 29, 2016

Implant, fatete denatare

Implantul dentar si fatete ceramice

In primul rand trebuie stiut ca fatetele dentare sunt acele interventii care fac cunoscuta cosmetica estetica a danturii, iar pentru fatete dentare de calitate, clinica Trident!

fatete dentara
Cum banuiti deja, implantul dentar este o interventie chirurgicala, executata intr-o clinica stomatologica, prin care se va introduce o radacina artificiala pe arcada dentara, pentru un dinte nou sau mai multi dinti noi.
Acum, stiu multe persoane care evita sa rada cu gura deschisa sau sa manance in public, deoarece spatiul gol al dintiilor lipsa le creeaza un disconfort. In asemenea situatii, implantul dentar, este o solutie care ii va da posibilitatea, respectivei persoane, sa manance sau sa zambesca, in public. Mai e vorba si de increderea de sine pe care o va da o dantura frumoasa.

Cine ar avea nevoie de un implant dentar si de fatete dentara?


La modul general, cred ca o persoana careia ii lipseste un dinte sau mai multi, poate fi beneficiarul unui implant dentar. O problema totusi exista: calitatea osului in care urmeaza sa se faca implantul si daca persoana respectiva sufera de diabet, boli ale oaselor sau ale sangelui. Pentru a descoperi aceste probleme e nevoie de cunoasterea unui istoric al pacientului si, de asemenea inainte de a realiza implantul se vor face un set de radiografii.
Orice pacient are optiunea unei interventii asupra dintilor frontali, cei care sunt, de altfel vizibili, putand fi acoperiti cu fatete ceramice. Nuanta poate fi aleasa de catre pacient. Pentru fatete dentare pret accesati site-ul clinicatrident.ro.


Exista o limitare de varsta pentru implantul dentar si fatete ceramice?

O varsta limita pana la care se pot face implanturi dentare nu exista, singura problema e legata de sanatatea persoanei. Realizarea de implanturi dentare este contraindicat in anumite boli cranice. Implantul unui dinte poate fi identica cu structura dintelui. De aceea, ceea ce este in gura va influenta succesul unei proceduri de implant dantar, deoarece un dinte este inserat in osul maxilarului. Un os al maxilariului sanatos poate sustine implantul unui dinte.

Introducere unui dinte. Multi se vor intreba daca atunci cand se face un implant dentar ii va durea! Durerea nu e atat de mare ca in situatia extragerii unui dinte sau masea. Pentru pret implant dentar si fatete dentare pret consultati lista de preturi de aici: http://clinicatrident.ro/preturi-stomatologie/.

Daca aveti nevoie de fatete dentare pentru un zambet frumos sau un implant dentar apelati la o clinica cu medici specialisti precum Trident!



Niciun comentariu: