vineri, aprilie 22, 2016

Jucarii online, jocuri si amintiri...

Jucarii online, jocuri si amintiri...

Jucarii online de la Educlass.ro-Magazin online de jucarii pentru copii. De perioada copilariei sunt sigur ca ne aducem cu toti aminte, dar majoritatea amintirilor noastre sunt legate de chestii facute de noi, ori de niste vacante petrecute prin cine  stie ce sat sau cine stie ce alta locatie. Foarte rar ne amintim de jucarii pentru copii. Oo, da!!!... frumoasele jucarii ale copilariei mele si, de ce nu, ale copilariei tale.

Legat de acest subiect, jucarii pentru copii as vrea sa fac o mica paranteza: stiti ca era o fabrica de papusi, unica pe care o aveam, in Arad, nu o mai avem! Ok!  Si eu, ca si voi, am dubii ca fetele din ziua de azi si-ar mai fi dorit papusile fabricate acolo, dar stiu ca pe vremuri erau la mare cautare. Dehh! Placerea fetelor, din acele vremuri, papusile.

Acum, sa revenim la jucariile din zilele astea!. Am sa va povestesc cate ceva despre jucariile ceva mai evoluate. Adica cele care le si dezvolta nitel mai mult inteligenta la copii Tin minte ca eu am avut cand eram mic niste cuburi, cu care alaturi de prietenii mei de atunci, construiam tot felul de chestii. E adevarat, nu stiam eu scheme clasice pe care sa le urmez, pur si simplu construiam din instinc sau pura curiozitate.. Nici culorile nu prea stiam sa le aranjez cum trebuie, deh, nu aveam eu simt artistic si nici acum nu prea am.
Jucarii online Educlass si jocuri cum am vazut pe site-ul lor, am avut vreo doua, ma rog asemanatoare, dar eram deja in scoala generala si nu prea mai aveam timp de ele! Stiu ca erau mai multe tipuri. Lego tehnic era ceva “tare”, eu nu am avut asa ceva. Oricum nu cred ca as fi putut sa ma descurc cu el :)) Era cam avansat pentru mine.
Ulterior am descoperit minunata lume a calculatorului, asa ca orice pofta de joc a cam disparut treptat!
Acum jucariile si jocurile revin in forta si sunt la moda. Asta o spun dupa ce am vazut aceste:.jocuri online pe Educlass. Iar pentru cei mai mici exista asa numitele jucarii creative. Eu am luat in ultima vreme foarte multe jocuri ca si cadouri, iar prin hypermarketuri cand merg la cumparaturi vizitez destul des si acea zona, cu jucarii. Din obisnuinta :)) ...dar oferta nu mi se pare diferita de cea din online. Si, in online gasim jocuri sau jucarii pentru copii . Dupa cum veti constata oferta este diversificata! Asta doar daca dorim sa evitam cozile de prin hypermarketuri.
Eu cam atat am vrut sa va spun! S-aveti o zi frumoasa!

PS. Un articol despre jocurile Educlass, gasiti accesand acest link

Niciun comentariu: