marți, aprilie 12, 2016

Lorand Soares-Szasz a devenit ambasadorul Asociatiei “Salveaza o inima”

Unul dintre cei mai cunoscuti traineri din Romania, Lorand Soares-Szasz a devenit ambasadorul Asociatiei “Salveaza o inima” si impreuna vor continua misiunea de a salva copii nascuti cu malformatii grave.

Lorand a raspuns afirmativ invitatiei Asociatiei “Salveaza o inima”, manat de ideea ca orice om de afaceri sau personalitate publica are responsabilitatea morala si civica de a se implica activ in cauze nobile si de a ii sprijini pe cei care au mare nevoie de o mana de ajutor din partea societatii. “Mi-a placut mult ce a realizat Asociatia “Salveaza o inima”. Au un sistem foarte transparent, in care stii stadiul fiecarui caz, intelegi exact ceea ce se intampla cu banii pe care i-ai donat si te bucuri, in timp real, de fiecare viata salvata. Urmeaza sa devin tata si inteleg acum si mai clar ce misiune frumoasa au cei care salveaza vietile acestor copilasi; asa ca nu am ezitat sa ma alatur lor in aceasta lupta si sa indemn cat mai multi oameni sa faca asta mai departe”, declara Lorand Soares-Szasz.

“Suntem foarte onorati ca unul dintre cei mai de succes speakeri din Romania s-a alaturat echipei noastre, iar implicarea prietenului Lorand va aduce un mare plus de valoare organizatiei noastre si vom reusi impreuna sa schimbam vieti. Multe dintre informatiile legate de marketing pe care le-am notat la conferintele sustinute de Lorand, le implementez in strategia noastra de comunicare si in sistemul de donatii online”, declara Vlad Placinta, presedintele Asociatiei “Salveaza o inima”.

Asociatia “Salveaza o inima”, infiintata pe data de 17 decembrie 2012, a reusit sa salveze, pana in prezent, peste 60 de copii cu malformatii grave. La campaniile umanitare organizate de Asociatie, s-au alaturat peste 50.000 de persoane si companii romanesti si internationale, inregistrandu-se pe platforma online donatii de peste 600.000 de Euro.

Lorand Soares Szasz este unul dintre cei mai apreciati traineri, speakeri si antreprenori romani. A fost desemnat, de doua ori consecutiv, cel mai bun speaker din Romania la evenimentele Business Days si este autorul a patru carti despre afaceri. Lorand inspira mii de oameni in fiecare luna la seminariile si workshopurile sale, dar si online, in cadrul unei comunitati de peste 250.000 oameni.

Niciun comentariu: